Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Sommer e hiç ısınamadım.. Nerede, kiminle final oynadığı ile ilgilenmiyorum.. Gelirse duran toptan, frikikten bayağı gol yeriz gibi geliyor..

Pavard ın son fiziksel durumu nedir bilmiyorum.. Fiziksel açıdan iyi durumda ise olabilir bir transfer..

Transferler önümüzdeki hafta sonuna kadar netleşmeli.. Sonrasına kalırsa yine panik, menajer önerisi transferler olacak..

Yönetim transfer konusunda Sane ve Osinhen ile iyi bir açılış yapmış olsa da, yine tüy dikmeye doğru emin adımlarla ilerliyor.

Sorun kalite farkı değil. Yaşlar neredeyse aynı, Sommer'e gitmemiz yönetimin hazırlıklı olmadığını gösterir, üstelik vereceğimiz maaş da cabası. Muslera'yı en çok eleştiren kişilerden biri sayılırım ama, ben senin söylediğin gibi aşırı bir kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum.
kalite farkı aşırı bu arada , baya aşırı hem de.Top kurtarıyor sommer , öyle avrupada %32 yüzdeyle falan oynamaz , topu tehlikeli bölgeye falan dikmez yani.He yaş olarak tabii 37 yaşında kaleci almak garip ama geç kaldık yani yapacak bir şey de yok ismi geçenler arasında en iyisi ama 2 sene sonra yine kaleci bakmak gerecek.Onun dışında Muslera'yla alakası da yok çok fark var arada

Pavard çok iyi bir görev adamı, gösterişsiz oynuyor diye burada gömmenin hali yok, Torreira ve Lemina'da gösterişsiz oynuyor adamlar işini harfiyen yapıyor, Pavard'ın gelmesini şahsım adına çok isterim, çokta iyi bir transfer olacağına şüphe duymam. Bek oynadığı sistemde önünde ki adam çok rahat eder, stoper oynadığında da görevini kusursuz yerine getirir, özellikle 4'lünün beki oynatıp solbeki full hücum bek oynatıp, kanadını 10 numaraya yedekleyeceği sistemde çok başarılı olur, Sane'nin Bayern tarzı Sol oynarken 10 numaralaşması gibi olur.

Pavard'ın Kaan Ayhan'a benzediği bölüm oyun kurması, top tekniği Pavard asla Kaan kadar yavaş bir oyuncu değildi benim izlediğim bölümde. O yüzden bize tam olarak uymaz diyemem bazı noktalarda ciddi uyan tarafları var, uymayan tarafı istediğimiz o tempolu sürekli git-geli yapamaz. Pavard'ta sıkıntı sakatlık problemleri yoksa kalitesi belli bir oyuncu.

Pavard Sallaiyi kesemez arkadaşlar ya amma övdünüz gereksiz, interde oynasa ne olur oyun kurguları ,oyun sistemimize uymuyor işte amma boş yaptınız Nasıl Hakan Çalhanoğlu uymuyor İlkay uyuyorsa Pavardda sistemimize uymuyor uzatmayın

Kimse Pavard gelmesin Hakimi gelsin demiyor kimsenin şımardığı da yok sisteme uygun oyuncu istiyoruz Boey gibi Singo gibi ikili mücadele ve sertliği yüksek boşluk dolduran önündeki hücumcunun açıklarını hızı ile kapatacak adam istiyoruz

Pavard Sommer

1754906414144.webp

Kaleci konusunda plan olmadığı çok belli. Kavukcu öyle gaz vermeli konuşmayacaksın işte. Sommer senelik 6ya geleceğine muslera 3 versen 1 sene daha kalırdı. Sommer işi skandal olur. 1 sene sonra yine kaleci ararız.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pavard sağ bek oynasın desek istediğimiz dinamizm yok, stoper oynasın desek sağ değil sol stoper ihtiyacımız var, orada da gereksiz olur. Sommer de çok para verilmeyecekse 2 sene idare eder. Bizimkiler kimseyi alamıyorlar muhtemelen, akşam pazarında kimin ne elinde ne kaldıysa ona bakıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt