Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.216
- 23.733
- 2.393
Sallayan muhabirlere örnek her tarafta ederson ismi geçirirken buna göre listede değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmeti nasıl istemedik olum yerli ve lazim alinabilecek tek yerli dedi herkes gelinen noktada böyle yerlinin içine diyerek küfrediliyor şimdi deCuestayı ve Ahmedi istemedik aldılar olanları görüyoruz. Transferi biz yapacağız sen oynatacan OKAAĞĞNNN

ver bana yetkiyi dilimizde ortak sana halledip geliyim
ben istemedim bilader , ne mevkisi belli ne oynadigi top.Ahmeti nasıl istemedik olum yerli ve lazim alinabilecek tek yerli dedi herkes gelinen noktada böyle yerlinin içine diyerek küfrediliyor şimdi de![]()
ver bana yetkiyi dilimizde ortak sana halledip geliyim
Sallayan muhabirlere örnek her tarafta ederson ismi geçirirken buna göre listede değil.
Illa yaptiracaksin.
Pavard a yorum yapmayacağim da bu kriterle kimseyi almamiz gerekiyor. Sövülmeyecek bir topcu yok çünküPavard 2 gun sonra sövülür alinmasin.
nedenuğurcan gelirse eğer bu sene mecbur sadece serie a izlerim
Tamam da alamıyorlar işte.çok sıkılıyoruz. Osi den beri 1 tane isim çıkmadı, kenya ormanlarından isim çıksa onu bile araştıracağız
Alisson diye sallarken hic arastirmiyormu? Salliyacaksan bile mantikli salla.Bir kere alisson baştan kolpa gelmez , Ts de ugurcani vermez vermiyor 50 kere söylediler sadece sommer e mi ? bakiyoruz yani. Baştan aşaği kolpa 1 tane bile tutturamamiş. Söyledigin gibi en çok istenen adam olan Ederson ise listesinde yok onun yerine alisson kolpasi var gülünç
uğurcan gelirse eğer bu sene mecbur sadece serie a izlerim