Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalısmıyorlarda ondan bizde ne zaman sessizlik olupta bir anda düşen bir isim gördün sessizlik oluyorsa bir halt yapmadiklarindan oluyor yaklasik 10 gundur belki daha fazlada bir halt yapmiyor beyefendiler.
2 eylül rahatlığı var bunlarda banko ama bi bakmışsın kimseyi yetiştirememişsin clye apo stoper kaan sağ bek başlamışsın

2 eylül rahatlığı var bunlarda banko ama bi bakmışsın kimseyi yetiştirememişsin clye apo stoper kaan sağ bek başlamışsın
Gardi birilerini getirse de şu cendereden iyi çıksak başka bir şey istemiyorum. Bunlara kalırsak kalede günay sağ bek kaan yada sallai stoperde Apo ile cl seruveni gelir.

giphy.gif

Coman da Arabistan'a gidiyormuş. Milot da Arabistan'a gitti sanırım. Farkında mısınız bize yazılan herkes Arabistan'a gidiyor. Bize bu kafadaki değil, Osimhen gibi Torreira gibi Sanchez gibi hala iş yaparken gelebilecek adamlar lazım. Only Gala diyen Osimheni 1 ayda zor getirdiler. Hem oyuncu ikna et hem bonservis öde bu yönetimle ne kadar mümkün bilmiyorum

75 milyon Euroluk transfer, eleştirilecek zerre bir yer yok burda.

Sadece Donna ya da Ederson gelse bile süper bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.

Sallai sağ bekte yeterince iyi. Başka da yumuşak karnımız kalmıyor, yererki Abdülkerim hızlı form tutsun.

75 milyon Euroluk transfer, eleştirilecek zerre bir yer yok burda.

Sadece Donna ya da Ederson gelse bile süper bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.

Sallai sağ bekte yeterince iyi. Başka da yumuşak karnımız kalmıyor, yererki Abdülkerim hızlı form tutsun.
Görüşünüze saygı duymakla beraber benim fikrim; yıllardır görüyoruz ki Bardakçı ile CL maçına çıkılmamalı, Sallai de Galatasaray'da en fazla yedek olur.

pavard işi de olmaz bence. maaş yüksek olur, kale ve savunma tandemine bu kadar maaş aşırı olur. genco birini bulmalıyız sağ beke bence

Petrovic, Jörgensen, Sommer, Lammens, Alisson, Ederson, Ugurcan, Berke, kaleye bir tek benim adim cikmadi yakinda o da cikar herhalde.

Uğraşsak M. City'den Özbek stoperi kiralık falan düşürebiliriz gibi geliyor bana.

Bizim oyun yapısına da uygun vuruşmaktan çekinmeyen cengaver stoper tarzı.

grealish'in her röportajında dedim ki "bunu bile bile nasıl alır büyük bir takım?". Şampiyonluk kutlamasında bile alkolü elinde hiç düşürmeyen, futbol mu gece partisi denildiğinde hiç düşünmeden parti diyen(öyle düşünse bile bunu elinde alkol şişesiyle yapması saçma) asla ama asla "top" seviye tutunamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt