Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.784
- 109.601
- 4.878
Gssozluk için ref verebilecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok üstad düz yayin tv100’deBaskin yayin mi yoksa üstad
Vasco’lular Spartak Moskova’nın 8 milyon € teklif ettiğine dair özel haber girmiş. İnş doğrudur, ne diyelim
Evet fena değil gibi genç dahaTsnin sol kanadındaki Ulanibne iyi oyuncuya benziyor
ben verebilirim iyi bir platformdur, biraz kafa acanlar var ama arada detayli bilgi paylasanlar da oluyor.Gssozluk için ref verebilecek
Satan kavukcu hatip niye güzellensin.Cuesta 8 gibi satılırsa Hatipoğlu güzellemeleri başlar.
Adam piyasası olan futbolcu almış derler. Questa aslında iyi futbolcuydu vs derler.Satan kavukcu hatip niye güzellensin.
Hatipcileri yüzsüzdür haklısın o konuda.Adam piyasası olan futbolcu almış derler. Questa aslında iyi futbolcuydu vs derler.
Sommer çok iyi çizgi kalecisi de bize daha çok libero kaleci lazım sanki.
Tarihin en iyisi herifŞimdi baktım da Buffon, Sommer'in yaşındayken o sezon 25 maç kalesini gole kapatmış ve milli takım dahil neredeyse hiç maç kaçırmamış sezon boyunca. İnanılmaz bir profesyonel.
yan sommer
singo
stoper
ilkay
Ne diyonuz?
Aşık yok bu gün. Seten'in yeni olayı Rodrigo- Fb. Osimhen'e cevap diyor kendisi.Seten Bay der ilk, tottenham falan duydum der
Murat asik fenerli formali fotolardan devam eder
Haluk anti kerem, feyenoord goztepe maclari kongreden gider.
valla 3 lü oynadıkları için mi bilmiyorum pek öyle libero kaleci değil aslında donnarumada öyle ileri çıkışları olan bir kaleci değil.Bence hocann edersonu çok istemesinin nedeni bu konuda en iyisi edersonSommer hiç ceza sahası dışına çıkıyor mu
Arkaya atılan topta kadrajda bir anda kendisini görebilir miyiz yoksa rakip topu alıp kaleye gidene kadar bekleyip gel lan diye durur mu
Spiker 19 dakikadır Berat Luş’a abisinin adı Sülaymam diye hitap ediyor![]()