Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sommer hiç ceza sahası dışına çıkıyor mu

Arkaya atılan topta kadrajda bir anda kendisini görebilir miyiz yoksa rakip topu alıp kaleye gidene kadar bekleyip gel lan diye durur mu

Sommer çok iyi çizgi kalecisi de bize daha çok libero kaleci lazım sanki.

Hah biri yazmış nihayet...

Sommer iyi ama arkaya atılan toplara çıkma alışkanlığı yok benim bildiğim. Pırpırlar sürekli kaleciyle karşı karşıya kalır Sommer'li bir düzende korkarım...

Adam Bayern'de yarım sezon oynadı gitti, Neuer sakat diye idareten aldılardı galiba... Sonra 2 senedir temel özelliği defansı sağlama alması olan Inter'de oynuyor... Bu ikisinden öncesi de 10 sene Mönchengladbach... Orada da liberoluk yaptığını pek sanmıyorum.

10m çıksa süpüreceği toplara çıkmadığı için goller yedirmez umarım. Yaşı gereği ağırlaşmıştır da şimdi bu koşu manasında...

Sommer hiç ceza sahası dışına çıkıyor mu

Arkaya atılan topta kadrajda bir anda kendisini görebilir miyiz yoksa rakip topu alıp kaleye gidene kadar bekleyip gel lan diye durur mu
valla 3 lü oynadıkları için mi bilmiyorum pek öyle libero kaleci değil aslında donnarumada öyle ileri çıkışları olan bir kaleci değil.Bence hocann edersonu çok istemesinin nedeni bu konuda en iyisi ederson

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt