Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ver 40 milyon avro PSG ye yıllık Donnarummaya ver yıllık 13 10 sene kaleci aramaya son ver. Sommer yıllık 5 alacak 2 seneye yine kaleci arayacağız
Bu arada Donnarumma Osimhenden büyük etki yapar.

Valla çok acele edip Ederson'u alırsak birazcık üzülürüm ne yalan söylim

Donnarumma'nın gideceği yere göre iyi fırsatlar çıkabilir gibi geliyor

Ederson için €6.5m maaş €10m bonservis bunlar epey tuzlu maliyetler

Herif düşüşte baya, Sommer'den daha iyi performans vereceği soru işareti bence örneğin

Ama buraya gelmeyi çok istiyorsa, Okan Buruk da kendisini çok istiyorsa razı oluruz

Sonuçta bu işin sonunda Cuestavari bi kaleci almak da var cidden

Bence yine de Ederson'u bekletek :asd:

Ederson gelecek bence.
Bana da öyle geliyor ama biraz endişeliyim özellikle maaşı konusunda. Maaş yüzünden ben şahsen Lammens yada bu kadar da bonservis vermeyelim diyorsak mesela John Victor gibi bir deneme daha doğru olur gibi geliyor. Oyuncuyu hiç bilmiyorum ama Lammens'e ısındım nedense. Ederson, Courtois-Alisson gibi tartışılmaz bir isim değil 7-8 milyon maaş bu tarz tartışılmaz bir isime verilmeli sanki.

Ver 40 milyon avro PSG ye yıllık Donnarummaya ver yıllık 13 10 sene kaleci aramaya son ver. Sommer yıllık 5 alacak 2 seneye yine kaleci arayacağız
Sen ver o kadar kolaysa

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis: “Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz’ı istiyorum.” (Napoli Zone)

Gel bakalım napolili sülün osman

Psg 20 -25 e okay deniyor biz niye iki katini veriyoruz anlamadim yav :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt