Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.818
- 9.204
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Aynı yaştalar çünkü.Sommer‘e neden Fevzi muamelesi yapılıyor
Geçen kafasını kale direklerine vuruyorduSommer‘e neden Fevzi muamelesi yapılıyor

Bana da öyle geliyor ama biraz endişeliyim özellikle maaşı konusunda. Maaş yüzünden ben şahsen Lammens yada bu kadar da bonservis vermeyelim diyorsak mesela John Victor gibi bir deneme daha doğru olur gibi geliyor. Oyuncuyu hiç bilmiyorum ama Lammens'e ısındım nedense. Ederson, Courtois-Alisson gibi tartışılmaz bir isim değil 7-8 milyon maaş bu tarz tartışılmaz bir isime verilmeli sanki.Ederson gelecek bence.
Neden, bilmediğimiz bir şey mi varEderson gelecek baş belası olacak
Sen ver o kadar kolaysaVer 40 milyon avro PSG ye yıllık Donnarummaya ver yıllık 13 10 sene kaleci aramaya son ver. Sommer yıllık 5 alacak 2 seneye yine kaleci arayacağız
Bu arada Donnarumma Osimhenden büyük etki yapar.
Antony Betis'te iyiydi. Dönmek de istiyodu bence bekler ve oraya giderAğustos’un sonunda bitirmeye calisiyormus fb antony’i
Psg 20 -25 e okay deniyor biz niye iki katini veriyoruz anlamadim yav :dVer 40 milyon avro PSG ye yıllık Donnarummaya ver yıllık 13 10 sene kaleci aramaya son ver. Sommer yıllık 5 alacak 2 seneye yine kaleci arayacağız
Bu arada Donnarumma Osimhenden büyük etki yapar.