Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata’nin aciklamasi sonrasi yeni gelecek topcular 5 kere düsünür buraya gelmeyi

Gecmis olsun

Kaleci maleci hikaye
Morata nın söyledikleri ayet mi de kabul edeceğiz hemen

Aklı sıra Galatasarayı zor durumda bırakıp maaşını tam alıp üstüne istediği gibi como ya gidecekti

Bizimkilerde kısacası al başını demişler maaşını Inter e ödetip üstüne para bile almışlar

Cehennemin dibine kadar yolu var şimdi..

O önce kons gibi o klupten diğer klube sürekli yer değiştirmeyi bi bıraksın

Kendisine yatırım yapan klüpleri sürekli 1..2 yıl oynayıp köşeye sıkıştırmaktan vazgeçsin

Gittiği tüm klüpler suçlu ama bu ahraz masum sanki

Ederson’un bize gelme isteği 1 aydır belli

City çok katıysa verme konusunda, bu defter hızlıca kapanmalı, vaktimiz kalmadı.

Sommer
Sallai Sanchez A.kerim Jakobs
Lemina Sara Torreira
Barış Osimhen Sane

Dengeli bir kadro. İlk 24 yapabiliriz.

Dursun yine alamayacağı kalecilerle uğraşıp oyalama taktiği yapıyor. eylülün 2 sinden önce transfer beklemiyorum.

20 gun kaldi
5 transfer yapacaksak eger, 4 günde birini indirmemiz lazim
6 kisi gidecekse yaklasik 3 gunde biri gitmesi lazim

Ederson için Guardiola kalmasını istiyor ve kalacak haberi çıkalı 1 ay oldu, değişen hiç bir şey yok İngiliz basınında

Bizim basına göre ise pazarlık ediyoruz

Ederson'u salmayacak da napacaklar? Adamin son senesi, simdi vermezlerse seneye belese gidecek kendisi. Zaten yeni kaleci de aldilar.

Diogo bence de gelmeyecek ama Nisan'da 40'a satılmayan adamı Ağustosta 30'a almak mümkün.

Oyuncuya söz verilmiştir, gidişine göre plan yapılmıştır vb uzamasın denebilir.

Bu olay özelinde olur demiyorum ama bir haber çıktı diye bu kadar kati görmemek lazım transfer dinamik bir süreç.

City 8-10 kazanmış ne kazanmamış ne

Ederson aşırı istekli olursa belki salarlar
Oyuncu zaten bize gelmek istiyor bu cok net, adam sosyal medyadan surekli like atmazdi bosuna. City de bunun farkinda ama artik Ederson ne kadar zorluyor ya da ne kadar istiyor bunu bilmiyoruz. Belki bizden daha somut bir hamle bekliyordur, ama suana kadar City ile pazarlik yaptigimiz falan olmadi. Olsa Ingiliz medyasinda cikardi haberi.

Sosyal medya uzerinden karsilikli yoklama yapiliyor bence... biz baska isim atiyoruz, City de yok onu da oynatacagim diyor. Bakalim sonunda ne olacak gercekten.
Öyle de artık vakit kalmadı

City öder 1 sene maaşını, seneye de beleşe yollar, koymaz onlara.

12 Agustos olmus daha hala bu kadar agirdan alinmasini hic dogru bulmuyorum. Suan hocanin ilk istegi Ederson ise gidersin artik City ile pazarlik yaparsin. Olmuyorsa bu defa alternatifi kimse onu almaya calisirsin. Hic kaleci haberi yok derken dun durduk yere Haluk ne hikmetse Diogo Costa ismini ortaya atiyor. Artik ciddi bir sey var mi yoksa yem olsun diye bizi mi oyaliyorlar bilmiyorum ama bu isimler ortada dolasirken yarin sen Berke'yi ya da ne bilem daha low profile birini alirsan o zaman gelen tepkileri de normal karsilarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt