Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Total maliyet acisindan tabii maasi dusuk iyi profil daha iyi tranafer olur.

Benim gordugum bizim bonservis butcemiz belli ve 2 + 1 firsat hamlesi icin dusuk bonservis kasiyoruz.

Costa, lammens, tzolakis , olmayan petrovic. Bunlar iyi profiller- satadabilecegin profiller ve maasini sisirmiyor. Ama bunlari alacak bonservis cikmiyor demekki.

Dun takildigim detay haluk benim bildigim teklif 20ler falan dedi ,orada sasirdim mesela- 20 M bonservis butcesiyle bitirirsin en az 2 3 genc kaleciyi. Bir nane var orda.

Istedigin anda edersonu indirirsin kaleci butcen oyleyse.total maliyet denk geliyor olabilir ama oburlerini ya ikna edemiyorsun ya da bonservisin yetmiyor gibi durum ozetliyor bana.

Bizim başaltı kalecilere gitmemiz lazım Petroviç örneğimde gibi Unai Simon, Filip Jorgensen, Alex Meret vs gibi

Donnaruma gelirse bir daha yönetim hakkında olumsuz konuşmayacağıma söz veriyorum.

Donnaruma'yı alan yönetim gelmiş geçmiş en iyi yönetimdir

PL takımları iki iyi kaleci tutuyor her zaman yedek kalmayıda sorun etmiyor o oyuncular

Raya-Kepa
Trafford-Ederson
Alisson-Mamar

United Donnarumma olmazsa Donnarumma'ya kasayı boşaltırız gibi duruyor
Orda biliyorsun ama kalecilerini uzun sure degistirmiyorlar, yedekte bekleyende devralacagindan emin oluyor genelde.

Onana gibi performans olmadiginda ustteki formul hic sekmiyor nerdeyse

Arkadaşlar duyduğuma göre 12 dakika sonra panik transferleri başlıyor

Bu işin sonu Romanya ve Sırbistan'dan kaleci ve stoper alacağız söyleyeyim size

Arkadaşlar duyduğuma göre 12 dakika sonra panik transferleri başlıyor
1754987062939.webp

Sanırım finale çıkmaları ile orayı hakettikleri konusunda tatmin edici bir bağlantı kuramıyor insanlar.
Inter 3 şampiyonlar ligi şampiyonluğu; 3 uefa kupası şampiyonluğu; 2 uefa süper kupası; 2 kulüpler dünya kupası olan dünyanın en büyük kulüplerinden biridir. Hoşumuza gitmese de bizden de büyüktür. Inter gibi kulübün CL finaline çıkması olağandır. Son 3 senede 2 kere yaptılar bir de bunu. Benim tek hayalim Galatasarayimin 10 sene içinde 1 tane CL yarı finali görmesidir. O kadar buyuk başarıdır yani finale çıkmak. Tesadüfle falan olmaz

Iyi kaleciler cok var ama 'World Class" diyebilecegimiz kaleci listesi cok uzamaz , en azindan benim acimdan.

Suan faal olarak bu listem:

Courtois
Donnarumma

Hemen bunlarin ardindan aklima gelen bir kac isim:

Oblak
Alisson
Ederson
Neuer
Maignan
Emiliano Martinez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt