Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.541
- 40.259
- 3.413
Balic de iyi paraya madride gitmisti anadolu kulubu febedenBakambu ve geremi vardı onlar da baya bi paraya gitmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balic de iyi paraya madride gitmisti anadolu kulubu febedenBakambu ve geremi vardı onlar da baya bi paraya gitmişti
Milyon kere 1. seçenek. Biraz ağırlığımızı verdiğimiz her sezon şampiyon oluruz zaten, ifb şampiyon olursa tesadüf olur.Zor bir anket sorusu olacak ama;
Aynı sezonda
1.Galatasaray'ın şampiyonlar ligi yarı finali ve fb lig şampiyonluğu mu?
2.Galatasaray üst üste 4.şampiyonluk ve CL lig aşamasında elenme mi?
Ben 100 kere sorsalar 1'i seçerdim ama yönlendirmek istemem sizi de.
CL yari finali demek ben avrupa'nın en büyük ilk 10 kulübü arasindayim demek. Top 5 lig harici ve o liglerden 10-12 takım harici uzun suredir yarı final göremiyor. Ayrıca fb 4.yildizi takacagi için belki kudurmaları azalır ve daha adil 1 lig yarışı izleriz.
TamamGit fm'de yap en son scout transferi yaptığımız da küme düşüyorduk. Şampiyonluğa oynama stresini her oyuncu kaldıramaz tıpkı frankowski gibi.
Baris milan dan geldi yunus real madrid den.Git fm'de yap en son scout transferi yaptığımız da küme düşüyorduk. Şampiyonluğa oynama stresini her oyuncu kaldıramaz tıpkı frankowski gibi.

Baris milan dan geldi yunus real madrid den.
Eyvah 75m verdigimiz forvetimize seneye veda ediyoruz demekBu arada city acayip bir genç yapılanmasına gidiyor. İlkayı gönderseler ilk yaş ortalaması 25 falan olur heralde.
Bizim de yakın zamanda böyle bir yapılanma yapmamız lazım. İşe yaramayan kerestelerden kurtulup Özellikle orta saha ve forvet hattında en yaşlı adam 26 yaşında falan olmalı.
Özellikle sağ-sol ben ve sol stoperi max 23 yaş olarak belirleyip gençleşerek ilerlememiz lazım. Dinamizmi kaybettik mi yanarız avrupalı affetmez.
Yedek stoper olarak cityden özbek herifi çözsek nasıl olur acaba. Muhtemelen oynatmayacaklar kamili.
Bir sekilde kaza bela oraya kalirlarsa bizim gelir dusuyor mu?Eşekbahçe feyonordu elediği için Ş ligi gelirlerimiz 2,5 3m artmış sanırım![]()
Ne yarı finali ? son 12 senede Avrupa’daki en büyük başarımız 1 sefer top16’ya kalmak ( Avrupa liginde )Zor bir anket sorusu olacak ama;
Aynı sezonda
1.Galatasaray'ın şampiyonlar ligi yarı finali ve fb lig şampiyonluğu mu?
2.Galatasaray üst üste 4.şampiyonluk ve CL lig aşamasında elenme mi?
Ben 100 kere sorsalar 1'i seçerdim ama yönlendirmek istemem sizi de.
CL yari finali demek ben avrupa'nın en büyük ilk 10 kulübü arasindayim demek. Top 5 lig harici ve o liglerden 10-12 takım harici uzun suredir yarı final göremiyor. Ayrıca fb 4.yildizi takacagi için belki kudurmaları azalır ve daha adil 1 lig yarışı izleriz.
Baris milan dan geldi yunus real madrid den.
Yani beraberinde X bir topçu daha alıp bonservisine 15m yazıp, Kerem'in bonservisine de 12m yazmalarına ne engel olabilir? Neye göre öttürecek UEFA? Bu oyuncuya 15m vermiş olamazsın mı diyecek?
Bir sekilde kaza bela oraya kalirlarsa bizim gelir dusuyor mu?
Benfica girişmez öyle bir işe. Öyle bir şeyde bizden bir daha nah topçu alacağını bilir Rui Costa o kadar amatör değiller.
Flood yapma ahbap adamın aynı mesajına niye iki farklı cevap yazıyorsun peş peşe? Tekte de yazabilirdin. Hayır yazdığın da "tamam" yani çok
Ben zaten hepsi scout diye düşünmüyorum ki öyle yorumlayana da ne diyeyimÇiftçinin hayali tarlası kadardır demişler.
Barış'ın gelişiminde beraber oynadığı büyük oyuncuların da payı var. Bu oyuncular nasıl çalışıyor, sahada ne yapıyor görmek, onların tecrübesinden faydalanmak çok önemlidir.
Burada dengeyi tutturmayı bileceksin. 2 tane gencecik scout transferiyle ikili stoper tandemi oluşturmak mesela büyük risk. Ha 1 tecrübeli stoper, yanına 1 tane gelişime açık stoper koyabilirsin. Orta sahaya 2 tane tecrübeli oyuncu koyarsın, yanlarına 1 tane genç oyuncu atarsın vs
Farkında bile degilim ... gerekli cevaplar demişsin gerekli cevaplar yazılanı yanlis yorumlama midir o da ayri konu ben o mesaja da açıklama yazmak zorunda kalmışım buna daFlood yapma ahbap adamın aynı mesajına niye iki farklı cevap yazıyorsun peş peşe? Tekte de yazabilirdin. Hayır yazdığın da "tamam" yani çok gerekli bir cevap aferin.