Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.278
- 58.766
- 4.758
Seni antuya alalım recep o zaman.icardi kerem gibi
en nesri kerem birlikteligi sampiyonlugun anahtarı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni antuya alalım recep o zaman.icardi kerem gibi
SenceBu safi kim zenginliği nereden geliyor bi anda
Öyle de Ata, bu skor katkısı yaptıkça, fenerde işler istemediğimiz şekilde başlangıçta iyi de gidiverirse, habitatına çabuk alışırAteş olsa ne kadar yer yakar yahu, hiç endişelendirmiyor beni. Bizdeyken de o kadar beğenmiyordum ben, ama formamızı giydiği için destekliyorduk.
Yine skor yapar, herifin alameti farikası o ama bence yeterli olmaz FB için. Tadic mesela Keremden kat kat daha çok oyuna katkı sağlardı üstadÖyle de Ata, bu skor katkısı yaptıkça, fenerde işler istemediğimiz şekilde başlangıçta iyi de gidiverirse, habitatına çabuk alışır
Kerem iki ucu keskin bıçaktı zaten hep
İnşallah "kerem top kaybı, kerem auta atıyor" olur da ortamını bulamaz, siner
Aldilar mi ki?keremin fbye transferi güzel oldu o bölgeye çok daha iyi oyuncular alabilirlerdi sol kanada gerçi o oyuncuları ikna edemediler ki bence kereme gittiler
Nesri zeki adam değilicardi kerem gibi
alırlar er ya da geçAldilar mi ki?
İnşallah fener denen kara delik, futbolcu mezarlığı bu haini de yerYine skor yapar, herifin alameti farikası o ama bence yeterli olmaz FB için. Tadic mesela Keremden kat kat daha çok oyuna katkı sağlardı üstad
Adamın 1 tane tutan haberi yok buchi'yi yalanlıyor.Kerem Övet: "Ben, İlkay Gündoğan’ın düşünülmediğini düşünmüyorum. Aksine, maaşının düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum. Ayrıca bugün Buchi Laba'nın 'Galatasaray, İlkay ile ilgilenmiyor' şeklindeki haberi de doğru değil." (P4 Otopark)
Almislar gibi yazmissin, yaniltti beni.alırlar er ya da geç
yapı var yapı!!
Kocaeli bjk karagumruk 3 farklı takıma sponsor üzerine bir takımda yönetici bizde bunu biri yapsa yangın yeri olurdu heryer.Kocaelispor’unda göğüs sponsoru olacakmış heralde safiport ile
Tum tatavalar bir yana islerine yarayacak adam ama uber paraya aliyorlar.Kerem fenerde her türlü iş yapar ama bizde yaşadıklarını orada da yaşar.
Her puan kaybı, her kayıpta top kayıplarına sövülür.
Ofansif açıdan öngörülemez bir adam olduğunu ve pozisyona girmede üst seviyede olduğunu hep söylemişimdir ama yüksek top kaybı yüzdesiyle oynamasına tahammül etmek zor.
Yine de saha özelinde her türlü iyi transfer olur en basiti geçen seneki Maximin’den, Oğuz’dan falan daha faydalı olacağı kesin.
Ha karaktersizin tekiymiş orası ayrı bir durum.