Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ateş olsa ne kadar yer yakar yahu, hiç endişelendirmiyor beni. Bizdeyken de o kadar beğenmiyordum ben, ama formamızı giydiği için destekliyorduk.
Öyle de Ata, bu skor katkısı yaptıkça, fenerde işler istemediğimiz şekilde başlangıçta iyi de gidiverirse, habitatına çabuk alışır

Kerem iki ucu keskin bıçaktı zaten hep
İnşallah "kerem top kaybı, kerem auta atıyor" olur da ortamını bulamaz, siner

Kerem Övet: "Ben, İlkay Gündoğan’ın düşünülmediğini düşünmüyorum. Aksine, maaşının düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum. Ayrıca bugün Buchi Laba'nın 'Galatasaray, İlkay ile ilgilenmiyor' şeklindeki haberi de doğru değil." (P4 Otopark)

Öyle de Ata, bu skor katkısı yaptıkça, fenerde işler istemediğimiz şekilde başlangıçta iyi de gidiverirse, habitatına çabuk alışır

Kerem iki ucu keskin bıçaktı zaten hep
İnşallah "kerem top kaybı, kerem auta atıyor" olur da ortamını bulamaz, siner
Yine skor yapar, herifin alameti farikası o ama bence yeterli olmaz FB için. Tadic mesela Keremden kat kat daha çok oyuna katkı sağlardı üstad

Kerem fenerde her türlü iş yapar ama bizde yaşadıklarını orada da yaşar.

Her puan kaybı, her kayıpta top kayıplarına sövülür.

Ofansif açıdan öngörülemez bir adam olduğunu ve pozisyona girmede üst seviyede olduğunu hep söylemişimdir ama yüksek top kaybı yüzdesiyle oynamasına tahammül etmek zor.

Yine de saha özelinde her türlü iyi transfer olur en basiti geçen seneki Maximin’den, Oğuz’dan falan daha faydalı olacağı kesin.

Ha karaktersizin tekiymiş orası ayrı bir durum.

Kerem Övet: "Ben, İlkay Gündoğan’ın düşünülmediğini düşünmüyorum. Aksine, maaşının düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum. Ayrıca bugün Buchi Laba'nın 'Galatasaray, İlkay ile ilgilenmiyor' şeklindeki haberi de doğru değil." (P4 Otopark)
Adamın 1 tane tutan haberi yok buchi'yi yalanlıyor.

Yau şunu söyleyip Kerem konusunu kendimce kapatacağım;

Benim için mesele Fenerbahçe'ye transfer olması değil. Kardeşim bu takımın oyuncularından bazıları (isimlerini bile söylemeye gerek yok) ve başkanı, sen ve senin takım arkadaşlarının, TD'nin hakkını yemedi mi? Kollandığınızı söylemedi mi? Gerçek şampiyon biziz demedi mi? Senin yöneticini, Erden Timur gibi bi adamı tehdit etmedi mi? Hocana fetöcü demedi mi? Taraftarı camiayı sürekli fetöcü olmakla vs itham etmedi mi? Yapı yapı diye kafa ütülemedi mi? Senin sahanda senin yöneticini darp etmediler mi? Sana ana avrat sövmediler mi? Sürekli sürekli bin çeşit alavere çevirmedi mi bu herif ve avaneleri?

Sen bu adamlarla oturup pazarlık yapıyorsun işte. Benim bildiğim futbolcular ayağını satar, sen karakterini satıyorsun. Helal olsun sana.

Transfermarkt kolpanın adresi müthiş heyecanlı, günde 4,5 tane Kerem haberi paylaşıyorlar, bana sorarsanızda fb yine başını alacak

Kerem fenerde her türlü iş yapar ama bizde yaşadıklarını orada da yaşar.

Her puan kaybı, her kayıpta top kayıplarına sövülür.

Ofansif açıdan öngörülemez bir adam olduğunu ve pozisyona girmede üst seviyede olduğunu hep söylemişimdir ama yüksek top kaybı yüzdesiyle oynamasına tahammül etmek zor.

Yine de saha özelinde her türlü iyi transfer olur en basiti geçen seneki Maximin’den, Oğuz’dan falan daha faydalı olacağı kesin.

Ha karaktersizin tekiymiş orası ayrı bir durum.
Tum tatavalar bir yana islerine yarayacak adam ama uber paraya aliyorlar.

Top tasimasi gelismemisse gene sikinti yasayacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt