Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw biri bana bilale anlatir gibi anlatsin. Sadece Gunay'dan daha iyi bir kaleci alsak ne olur? Niye kaleciye yilda 10 milyon gomuyoruz? Avrupa'da yuz elli, G. Amerika'da da en aizndan bes on kaleci vardir transfere acik. Bir kaci haric cogunu da yilda 3 milyondan aza oynatirsin. Bu kadar satafatli isler yapmak zorunda miyiz?

Kapıcı olayında 1 numara hedef petrovicti bence samiyende yazmisti ,bizimkiler opsiyon filan alırız diye düşündüler muhtemelen o olmayınca kafalar çorba oldu

Bizde yanaşamayız 🙃 35 bonservis 13-14 milyonda maaş verecek durumda olduğumuzu sanmıyorum
Diğer mevkilere harcamazsan olabilir. 26 yaşında dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri. Maaş konusunda da avrupa kulüpleri oralara çıkamaz ama bizimkiler 11-12 milyona çıkarlar

brad-pitt-deal.gif

Yaw biri bana bilale anlatir gibi anlatsin. Sadece Gunay'dan daha iyi bir kaleci alsak ne olur? Niye kaleciye yilda 10 milyon gomuyoruz? Avrupa'da yuz elli, G. Amerika'da da en aizndan bes on kaleci vardir transfere acik. Bir kaci haric cogunu da yilda 3 milyondan aza oynatirsin. Bu kadar satafatli isler yapmak zorunda miyiz?
O işler öyle değil. Donnarumma olmasa psg alamazdı şl'yi geçen sezon. Kalende donnarumma olursa daha büyük hedefleri düşünebilirsin. Atan ve tutanda kaliteden ödün vermemek lazım

keremin gidişini yediremiyorum buna bi büyük içerim

Boey
Kerem
Nelsson

Avrupa’ya gitmek için 2 sene boyunca bir taraflarını yırttılar. Üstünden geçen sadece 1.5 senede biri fb’ye geliyor ötekini Samsun, Göztepe falan istiyor diğerine Avrupadan bir tane talip yok büyük ihtimalle Galatasaray’a dönüyor

Şu adamları görüp ibret alsın mevcut kadrodaki oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt