Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benficadan tribün silva ve pavlidisi alacan her platformöda başarılı oluruz 3 ü kafadan 150 ye falan mal olur ama değer

Hamza akman aslinda dogru konusmus

Her sezon gencler oynasin diyen insanlar ayni zaman da herhangi bir genc oyuncunun oldugu mevki’ye transfer bekliyor

Hal böyle olunca genclere sira gelmiyor

Alt yapi dan en son cikan oyuncu ozan kabak,sans eseri oynamaya basladi cünkü diger stoperler sakatlandilar

Hamza akman aslinda dogru konusmus

Her sezon gencler oynasin diyen insanlar ayni zaman da herhangi bir genc oyuncunun oldugu mevki’ye transfer bekliyor

Hal böyle olunca genclere sira gelmiyor

Alt yapi dan en son cikan oyuncu ozan kabak,sans eseri oynamaya basladi cünkü diger stoperler sakatlandilar

Ben sporcunun zeki, çevik, ahlaklı ve u23 yabancı wonderkid olanını severim.

7-8m gelirse Morata'dan süper olacak 6m de maaşından kurtulacağız

25 kereme vereceğiz denseydi şuan GSC de kaos kavga istifalar uçuşuyordu. FB kafayı yemiş bir halde
Ellerindeki Cengizin kariyeri ve potansiyeli bu eziğin çok çok üstündeydi. Şöyle düşünüyorlar, koçun malı deniz yemeyen keriz. Maliyet olarak Cengiz +çağlar+ kerem = Osimhen, icraatte Osimin kramponlarını sırayla taşırlar.

Como, Morata için önünde ki engelleri kaldırdı. Son birkaç saatte olumlu görüşmeler yapıldı, artık anlaşmanın resmileştirilmesi gerekiyor.
[@DiMarzio]
Alayım 6-7 milyon nakit parayı. Bu nakit paralar kaleci(onun zaten bütçesi vardır diye düşünüyorum) veya sağ bek transferini hızlandırır.

pavlidisi yardımcı forvet olarakta oynatbiliriz ki benficada ceza sahasını karıştıran ve 6 pasa çok iyi toplar çıkaran biri
Yav Akin cok fantazi yapiyorsun suan, elinde Osimhen var, Icardi var. Ne Pavlidis'i falan artik transfer simarikligina donusuyor bu isler. Forvet ihtiyacimiz yok ki yoksa Pavlidis iyi oyuncu ona birsey demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt