Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.412
- 3.140
- 1.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya da Enciso+Ferdi mi?İgor +Ferdi mi yoksa
Yürüyebiliyor mu ferdiFerdi mantikli hamle hem sol bek/ kanat hem de sag beki yedekler.
Nasıl yazenciden kaleci olmaz iyi kaleci hiç olmaz sadece simdi degil son 25 30 senede ben görmedim
Forumdakilerin %75 I izlemiyor takip etmiyor bir de ısrarla sağ bek diye yazıyorlarYürüyebiliyor mu ferdi
Fenerden gittikten sonra 3-5 maç oynadı 1 senedir sakat
St Patricks kalecisi anana gözüme girdi alalımzenciden kaleci olmaz iyi kaleci hiç olmaz sadece simdi degil son 25 30 senede ben görmedim
2 tane birden sıfat kullanmışın tebrık ederim çokuda kabul etmıyorum iyiyide kabul etmiyorum kaleciyide kabul etmıyorumNasıl ya
Mandanda
Maignan
Dida
Howard
Mendy
Hepsi siyahi çok iyi kaleciler
İnş kabul edilir önerinunited maçlarını izlemiş hiçbir aklı selim insan evladı onana'nın transfer edilmesini istemez, #isteyemez
deyip noktayı koyalım
devamında da onana denen kavramı nöbetten aforoz edelim
şeklinde bir öneri sunmak isterim
Forum olarak ben dahil futbolda bilir kişi gibi davranmamız müq yahu.
Mertens gelmeden önce bu dedeye o kadar par verilir mi ne gerek var diyenlerden biriyim.
İcardiyi forumun %80i istemiyordu. Son senelerdeki istatistiğini falan atıyordu.
Sonuç ortada.
Osimhen transferi götümüzü çok kaldırmış bizim.
Ugurcan dan daha iyi bir kaleci gelmeyecek bana göre
Alisson,donnaruma veya ederson gibi kaleciler olmayacak
Onana konusulmus mesela
Inter de ajax da cok iyiydi ama manu da kötüydü
Melo kötü olduğu için bidon seçilmedi. Fiorentina'da çok iyi bir sezon geçirdikten sonra Juventus'a yüksek bonservisle geldi. Ama beklentiyi karşılayamadı. Bu altın bidon seçilenler arasında Del Piero, Vieri, Adriano, Ronaldinho gibi efsaneler var. Sonuç olarak altın bidon ülkede en kötü performans gösterene değil yüksek beklentiyi karşılayamayan iyi futbolculara verilen bir şey.Onana endiselerine katiliyorum ama yine de denemeye deger. Neden mi?
Melo da gelmeden önce yilin bidonu secilmisti Serie A‘da ama bizde efsane oldu.
Onana da aslinda iyi kaleci ama Manu‘da doku tutmadi nedense.
Gereksiz gömülüyor adam donnaruma alisson ederson olmuyorsa onanaya okeyim Türkiye ligine daha iyisi zor gelironanayı interden alsak takla atarak 14 şehir falan değiştirilirdi
united çöplüğünde kim performans verebiliyor ki
antony bile ayrıldı coştu