Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezil yönetiliyor Galatasaray, hala arial font kullanılıyor, Sivas bile değiştirdi fontları. Ağustos oldu ortada transferlerin yarısı yok, zorlu bir deplasmana eksik gidiyor takım, stad çimleri sık sık problemli, kulüp organizasyonları facia, sezon içinde doğranıyor takım ve artık kanıksadık şu maçta bile Ali Şansalan atanıyor ve herkes hakemi de yenmemiz gerek düşüncesinde vs vs.

Bu pirinc once yayini promote edip aksamina ayrilma tripleri nedir?

Bu hafta içi de kaleci gelmezse durum çok sıkıntılı olacak kalan 2 hafta da CL listesi için.

Satışlar tabi ki önemli ama aynı anda süreç yürümeliydi. Hatta öncelik kaleci olmalıydı.

Bugün muhtemelen Morata açıklanacak.

Frankowski-2.75 (+2.75+5.7+1.2)
Morata- 6

Dışında daha satışta da ağır gidiyoruz.

Cuesta
Jelert
Köhn

Gibi isimler hala gönderilemedi.

Bazı isimler için pazarlık yapsan da sonuç değişmez. Bu üçü o kategoride.

Köhn’e mesela 3-4 arası teklif gelmişti gidebilirdi.

Keza diğerleri de maksimum kiralık olacağı belli beklesek de. Yani çok bir ücret alacağımızı sanmıyorum.

Bu durumda yapılacak transferleri bekletmek çok doğru değil.

İlk maça Arial ile çıkacak olmamız büyük rezillik aslında. Bu kadar ağır aksiyon alınmamalı.

formanın sırtının tek parça olması kuralına da itiraz edilmeli

bunu nasıl akıl edemiyor yüzyıllık kulüpler

2025 yılında forma numarası okunmaması diye bir bahane ile formaların orijinali bozulur mu allah aşkına

ederson olmuyorsa yine city'den ortega'yı alalım kale için. ortega transferi maliyet açısından ederson 'a göre daha gerçekçi duruyor.

Mevzu hızlı aksiyon almak değilki, belli bir stok oluşmuş önce onu eritmen lazım.

3 tane forma satan kulüple aynı değil durumun
Font konusunda nasıl bir çözüm yapacaklar acaba. Font değişecek sonuçta, ee bunu bilen taraftar Arial ile almaz ki zaten. Erir stok bir şekilde de satışlar düşmez mi. FB gibi ya bu sezon komple arial diyeceğiz eğer durum bu ise.

PSG, Chevalier’i transfer ederek kalede onu 1 numara olarak planlıyor. Donnarumma’nın menajeri oyuncuyu Galatasaray ve Manchester United’a önerdi. Paris ekibi ise İtalyan kaleciye “ya yeni bir takım bul ya da yedek kulübesine razı ol” mesajını verdi.(Foot Mercato)

Kalecide ayağı iyi olsun olayi tam aptallık bana gore adam iyi kaleci olmadıktan sonra isterse ayağı Messi olsun neye yarar

Kalecide ayağı iyi olsun olayi tam aptallık bana gore adam iyi kaleci olmadıktan sonra isterse ayağı Messi olsun neye yarar
Ayağının iyi olması sayesinde çoğu zaman yiyeceğin pozisyonu yemiyorsun.

Kalecilik yeteneği yüksek olup çizgi kalecisi olan bir ton adam var dünyada, hiçbir yere gelemiyorlar.

Bu numara olayını biz mi çok önemsiyoruz yoksa kulüp mü hiç sallamıyor anlamıyorum. Sezonda sahaya 3 kere çıkıp çıkmayacağı meçhul adama 3 numarayı niye verirsin ki?

f69e8475b388dce76a20e3309e8d9e33.jpg

Kira +opsiyon kabul etmezlerse genç kalecilerin hiçbiri olmaz bence
Yüksek maaş verip az bonservisle yırtmaya çalışıyoruz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt