- 22 Ağustos 2010
- 29.409
- 31.127
- 2.638
h-talks'taki fbli "kerem transferi acil bitmeli" diyor.
kulübünün anasına söven topçuyu kurtarıcı olarak görüyorlar :d #acınası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2020deki gibi başımıza bela olacaklar defansi da hallederlerse diyecektim.iki ayı zenci varSelke de var. Gayet iyi adam. Feyzullayevi de almışlar, tehlike adam
Yan top bahçe, duran top bahçe'yi bol bol izleyeceğiz herhaldetadicle dzeko gibi 2 müthiş tecrübe ve oyun aklının yerini doldurmaları mümkün değil
yaşlı yaşlı diye ağlıyolardı görcez gençlerle napcaklar
Yani Arda Ünyay geldi gösterdi kendini ve yerini garantiledi. Digerleri de sans yakaladi ama o seviyede gosteremedi. A takim beklentisi cok yuksek ve öne cikmak icin limitli zamanlari var. Bence o kadar da iyi olmadiklari icin olmadigini dusunuyorum.Çocuk eleştirmemiş bence de doğruları söylemiş
Ama hakkaten Okan hoca da bir iki oyuncu dışında hiç şans vermedi
Jose Mourinho bile genç oyunculara daha çok şans veriyor
Reis bunlar içten içe bizim topçulara tapıyorlarmış ama sorsan şikeyle şampiyon olmuşuzdur meselah-talks'taki fbli "kerem transferi acil bitmeli" diyor.
Sadece hocaları cacık. O çağdaş bi bize bileniyor2020deki gibi başımıza bela olacaklar defansi da hallederlerse diyecektim.iki ayı zenci var
full biat herifler ya.Reis bunlar içten içe bizim topçulara tapıyorlarmış ama sorsan şikeyle şampiyon olmuşuzdur mesela
Omurgalı fbli çok az gördüm. Hıyarım var diyene tuzluğu kapıp koşuyor genelifull biat herifler ya.
vallah ben fbli olsam kerem'i zinhar istemezdim.
Keremle falan o işi çözeceklerini sanıyorlarsa işimize gelir. Bunlar ne pas oyunu oynayabilir ne baskı kurabilir. Doldur boşalt, geri koş ileri koş oyunu oynar dururlarFener atletikliği ön plana koymuş ama atletik de değiller belki zaman geçtikçe olurlar.
Teknik açıdan çok eksikler, Asensio gibi biri elzem hatta.
Verdik bile IspanyoluComoya topcu falan yok
En az 4-5 atar gelirdik.Feyenordla bizde oynasak yenilirdik bence.Heriflerin antrenman kalitesi bizden üstün olduğu cok belli.Ilk 11 oyuncularini kaybettikleri halde.Stoperleri sakat olduğu halde.