Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donnarumma
Boey - Davinson - Singo - Jakobs
Torreira - İlkay - Sara
Barış - Osimhen - Sane

yönetimden donnarumma bekliyorum aşağısı kesmez bunu siz istediniz.

Galatasaray, İlkay Gündoğan transferi için Okan Buruk’un son kararını bekliyor.

• Okan Buruk önceliği diğer bölgelere veriyor ancak orta saha istemesi halinde İlkay transferi bitirilecek.

• Onay gelirse İlkay’ı getirecek konumda olan yönetim, yıllık 4-5 milyon Euro seviyesinde bir maaş düşünüyor.
Haberin kolpalik seviyesi şahane yav orta saha alinca diğer bolgelerden önce oralara transferimiz yasaklanacak ondan alamiyoz herhalde şimdi

gitsin kondisyoner olsun o zaman hocalıkla pek bi alakası yok demek ki zira 1 yıldan fazla tahammül edebilen olmadı daha arkadaşa

ne diri takımdı ki veteran başakşehirden 5 yiyip bjkden 10 yemediğimize şükreder hale gelmiştik :asd:

dediğim gibi sadece ligin ilk 3-5 maçı iyiydik diğer kazandığımız maçlarda da öyle rakibi ezme falan yoktu

Sen ol kondisyoner. Konuyu aldın nereye getirdin cahilliğinle yaw orda bambaşka bir şey anlatılıyordu.

Donarumma ve Alisson bey dolunay geldi.totonuz tutusacak hazir olun diyecekken chevallier psg yapmış 🥰

Bundesliga izleyen arkadaşlardan bilen varsa Nübel'in mevcut form durumu nedir yazsınlar pls. İlk çıktığı dönem yeni Neuer'di eleman, izlediğim dönem iyi izlenim almıştım. Çok büyük paralar da istenmez muhtemelen yaşı vs. de çok iyi. Neden düşünülmüyor acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt