Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epeydir diyorum abi manu donnayı alacak onana bize kalacak
Onana - Altay Bayındır - Antony paketi heaaaaa :D

United'i izlemeyenler kendini nasıl belli ediyor, adamın iyi oynadığı maç sayısı kötü oynadığı maç sayısından az ayrıca United maçı alıyor derken sırf bu malın içine ettiği maç sayısı en az 20 tane falan son iki sezonda.

@Cafer Güney bak, o kadar da sallamıyormuşum, hemen hemen aynı şeyi yazmış adam...

Muslera'nın 13 senelik GS kariyeri boyunca yapmadığı fahiş hatayı 2 senelik Manu kariyerinde yaptı bu herif. Bu mübalağasız...

onanayı interden alsak takla atarak 14 şehir falan değiştirilirdi

united çöplüğünde kim performans verebiliyor ki

antony bile ayrıldı coştu
Verdiğin örneği anlıyorum ama aynı değil.

Futbolcu iyi takımda coşabilir, kötü takımda çöp gibi çıkabilir.

Ama kalecinin işi top tutmak, futbol oynamak değil. Kaleci 'takim kötü bende o yüzden üstüme gelen topları içeri alıyorum ' bahanesi sunamaz. Normal goller yer ona birşey diyemeyiz ama tutması gerek topları bile tutmaması takımla bağlantılı olamaz benim görüşümde .

Onana'nın kötü kaleci olduğunu kanıtlamaya çalışmakla kendinizi yormayın.

Gerek yok hepimiz ne MAL olduğunu biliyoruz.

Onana gelirse çingar çıkar.
Kemerburgaz tesisleri önüne kendimi zincirlerim o herif içeri girmesin diye. Yüzyılın en linç edilen transferi olur

Onana gayet iyi kaleci arkadaş yeter herkese bir kılıf bulmayı bırakın sanarsınız madrid taraftarı da her oyuncuda kusur arıyorsunuz ya.
Onana mı iyi kaleci? Altay’a bile formayı kaptırıyordu da, Altay’ın onanalığı tuttu da son anda kurtardı formayı. Bırak Uğurcan’ı Berke’yi bile buna tercih ederim.

onanayı interden alsak takla atarak 14 şehir falan değiştirilirdi

united çöplüğünde kim performans verebiliyor ki

antony bile ayrıldı coştu

Kaleci hücum oyuncusuna benzemez. Karius'u da gördük mesela, o CL finali performansından sonra bitti gitti... Kaleci toparlayamaz kolay kolay...

Bir de üstüne bu manyak, neden geriden pasla çıkmıyoruz, ben pasla çıkmak istiyorum diye tutturup hocasıyla kavga etti... Dünya Kupası'nda Kamerun pasla çıkacakmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt