Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Dolunay gelmek üzere
6D93475F-0375-4AD9-B97A-BCD4632512DB.webp

Kafam gibiydi ulan ,korktum akşam

yav bu fotolar niye yan çıkıyor

Ucuz yollu bir kaleci alınacaksa Onana isminin önden piyasaya sürülmesi iyi bir taktik. Böylece taraftar Onana dışında açıklanacak her isme sevinecektir. Ölümü gösterip sıtmaya razı etme stratejisi gibi olur.

Onana ismi geçenlerin %90'ından iyi kaleci Osman abi
Yetenek olarak öyle tabi çöp olsa plde ne işi var da son yıllardaki halini biliyorsundur.
Her maç inş davinsonun mantar günü değildir diye dua ediyorum ki davinson bunu yılda bi kaç kez yapıyor. Şimdi onana da buna eklenirse herhangi bir maçta çok komik durumlar ortaya çıkabilir. Güven önemli kalede. Onana sanırım bir çok kez ayın kurtarışı ödülünü falan aldı ingilterede. Çok keskin bıçak ya girilmemeli bence bu işe

Yetenek olarak öyle tabi çöp olsa plde ne işi var da son yıllardaki halini biliyorsundur.
Her maç inş davinsonun mantar günü değildir diye dua ediyorum ki davinson bunu yılda bi kaç kez yapıyor. Şimdi onana da buna eklenirse herhangi bir maçta çok komik durumlar ortaya çıkabilir. Güven önemli kalede. Onana sanırım bir çok kez ayın kurtarışı ödülünü falan aldı ingilterede. Çok keskin bıçak ya girilmemeli bence bu işe
Sıkıntı yok alamaz bizimkiler zaten
:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt