Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.271
- 24.323
- 3.093
Biraz nostalji ;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet listede Del Piero da seçilmemiş görünüyor. Aday gösterilmişler. Öyle hatırladığım için yazmış bulundum ama konunun özünü anlatabildiğimi düşünüyorum.Bu arada Ronaldinho hiçbir zaman altın bidon seçilmedi adaylar arasında gösterildi sadece
Ekli dosyayı görüntüle 298259
Onana ismi geçenlerin %90'ından iyi kaleci Osman abiShorunmu mu Onana mı reys
Hadi onanayi çaktın Altay ne alaka insan biraz fazla oldu herhalde derBizi Manunun çöp artıklarını bıraktıgı pilot kulubu yapıyor sürekli maalesef![]()
Okan hocayı bilenler aşağıdaki kadronun çıkacağını bilirBarış
Yunus-sara-sane
Lemina-torreira
Jakobs-apo-sanchez-sallai
Günay
Yarın muhtemel 11im budur
Dolunay gelmek üzere
6 yasindaydimVay bee 17 yaşındaydım![]()
Yetenek olarak öyle tabi çöp olsa plde ne işi var da son yıllardaki halini biliyorsundur.Onana ismi geçenlerin %90'ından iyi kaleci Osman abi
yangini yapilmaliTaraftar Lemina'yı aldırdığı gibi Ilkay'ı aldırmalı. Bu konu mühim.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ne yedin bugünLammens muthis olur
AmsAbi en favori biran nedir
Sıkıntı yok alamaz bizimkiler zatenYetenek olarak öyle tabi çöp olsa plde ne işi var da son yıllardaki halini biliyorsundur.
Her maç inş davinsonun mantar günü değildir diye dua ediyorum ki davinson bunu yılda bi kaç kez yapıyor. Şimdi onana da buna eklenirse herhangi bir maçta çok komik durumlar ortaya çıkabilir. Güven önemli kalede. Onana sanırım bir çok kez ayın kurtarışı ödülünü falan aldı ingilterede. Çok keskin bıçak ya girilmemeli bence bu işe