Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Boey gelirse geçiş savunmamız 1 seviye yükselir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan baba yabancı kontenjanı olmasa dediğin doğru, bütün b*klukların sebebi yabancı sınırlaması zatenLan şu Ahmet Kutucuya verdiğimiz parayla Güney Amerika'dan iki tane random 22 yaşaltı adam alsaydık, biri tutmuştu belkide
Ahmed Kutucu gibi miOkan hoca transfer işini taraftara bıraksın. donnarumma daha iyi olur
Al direk kirala , böyle boş oyuncu kadroda tutmaktansaGökhan baba yabancı kontenjanı olmasa dediğin doğru, bütün b*klukların sebebi yabancı sınırlaması zaten
Transfer konusunda bugün itibariyle hislerimiz müspet, ama işlerimiz henüz menfi maalesef@Salih Salihoğlu transferde müspet gelişmeler var mı rtaş?
Ahmet kutucu'yu taraftar ısrarla istemedi ki yerli diye gelsin dendi, taraftarın son dönemde ısrarla istediği tek adam leminaydı. Ha belki frankovski biraz istendi o doğru.Ahmed Kutucu gibi mi
O da çok yapabildiğimiz iş yaAl direk kirala , böyle boş oyuncu kadroda tutmaktansa
Olmaz taraftar nasıl Lemina ile övünüyorsa Ahmed i de kabul edecek.Ahmet kutucu'yu taraftar ısrarla istemedi ki yerli diye gelsin dendi, taraftarın son dönemde ısrarla istediği tek adam leminaydı. Ha belki frankovski biraz istendi o doğru.
Fran'ı ederiz de ahmet olmaz. Eren'de de okan hoca haklı çıktı, o da kabulOlmaz taraftar nasıl Lemina ile övünüyorsa Ahmed i de kabul edecek.
Daha iyisi alınamayacaksa ok'uz da, ben boeyin bu saatten sonra faydalı olacağına inanmıyorum, boey o bizim bildiğimiz boey değil artıkboey bey'e ok'uz.
yoksa bunlar herhangi üst düzey bir oyuncu alamayacak belli.
boey - sallai gayet iyi bir bek rotasyonu denebilir.
Olmaz Ahmed, taraftara yazarFran'ı ederiz de ahmet olmaz. Eren'de de okan hoca haklı çıktı, o da kabul
Sonunda zortinho'nun basin toplantisini iyi canlandirmis
muhtemelen bildiğimiz boey değil ama, bunların alacaklarının içinde yine de en iyi seçenek muhtemelen.Daha iyisi alınamayacaksa ok'uz da, ben boeyin bu saatten sonra faydalı olacağına inanmıyorum, boey o bizim bildiğimiz boey değil artık
Umarım yanılırım