Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.088
- 21.029
- 1.848
hesaba feramuz mu girdi?Eder-soon![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hesaba feramuz mu girdi?Eder-soon![]()
şimdi emin oldun muhesaba feramuz mu girdi?
2003'de gitmiştim velettim daha, 2 ay kaldım halamlarda gediz de. hatırladığım tek şey her akşam kavga hır gür sonrası polis gelmesiydi : DBuca gedizdeyim dayak yemek isteyen gelsin
Elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanirmis Sami efendiBuca gedizdeyim dayak yemek isteyen gelsin
Boğaz köprüsünü satan Sülün Osman kadar işin ehli bir kardeşimiz belli kibu adamın menajeri hemen acilinden kulupde görevlendirilmeli
Yusuftan 2 kilo köfte 5 kilo kanat incik almaya gidiyorum adminim beklerim büyük mangal var bu akşam. Ya yemekten ya da alkolden exim bugün ortası yok
Elin yumruğunu yemiş gibisin reisElin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanirmis Sami efendi
Buca gedizdeyim dayak yemek isteyen gelsin
Neresi üstat ev nergizde benimKarşıyaka’ya bekleriz şekilsiniz ya
Neresi üstat ev nergizde benim
Tamamen gecen senekine yakin bir siralama bekliyorum. Genclerbirligi disinda Antalya takimlarindan birinin dusecegini tahmin etmekle beraber kpasa veya kgumruk ikilisinden en az birinin daha dusmesini umid ediyorum.Hazır gündem biraz durulmuşken, Anadolu takımlarının durumlarını bilen var mı?
Bu sene hiç öyle iyi transfer haberi hatırlamıyorum. Gençler Onyekuru'yu aldı sanırım. Sizce kimler düşer, kimler Avrupa'yı zorlar?
Evet TR'de kavgaya sulalecek gidiliyor, sen de haklisintek gelsem sorun olur mu
çok sıcak. yangın bile yapamıyoruzUlan nöbet bile ilerlemiyor ya