Enes Güngör
Kırmızı Üye
- 15 Ocak 2012
- 1.204
- 1.505
- 1.913
Rize maçında bedavadan penaltı alıp Rize'nin 10 kişi kaldığı pozisyonu paylaşıp kelime bile yazmasınlar bizimkiler. Ne vardı bu maçta daha ilk günden germeye başladı yine şerefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası bende Boey'den soğudum şu dönemdeYeni boeyler bulalım boey istemem..
Aynı şekilde skriniarın aldığı bi penaltı vardı rize maçımıydı oRize maçında bedavadan penaltı alıp Rize'nin 10 kişi kaldığı pozisyonu paylaşıp kelime bile yazmasınlar bizimkiler. Ne vardı bu maçta daha ilk günden germeye başladı yine şerefsizler
fb acıklamasından bize ne dostum@yönetim uyumayin ifb aciklama yapti verin kirmiziyi
Orda çekme bile yoktu. Tuttu diye attı kendini skriniar. O pozisyondan bahsediyorumAynı şekilde skriniarın aldığı bi penaltı vardı rize maçımıydı o
Göztepe maçında mıydı o pozisyonOrda çekme bile yoktu. Tuttu diye attı kendini skriniar. O pozisyondan bahsediyorum
Ya olm sizin ruh hastaliginiz bambaska seviye
Yerel tarih mi?Kaleci sol stoper sağ bek orta saha ne gerekiyorsa alın bu takıma bu sene ilk haftadan görüldü ki bu takım tarihi bir fırsatın eşiğinde
Ben Rize maci diye hatırlıyorum, Rize 2 0 öndeydi. Amrabat kırmızı görecek Vara gitti diye sevinirken penaltı + Rize kırmızı çıkmıştıGöztepe maçında mıydı o pozisyon
Yoksa Rize mi
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen yaw. Bir çuval gol yemelik oyun oynuyoruz ve devam edecek. Hiç olmazsa hızlı sağ bek ve stoper alalım. Hatta biri extra hızlı olsungöreceğiz clde
hadi hava sıcak saha kötü bugünlük bieşey demeyeyim ama yine öylesine oynuyoruz
kişisel becerülere göre
ne bir taktik ne bir set bördüm bugün
clde bunlar olmazsa max 3 puan alırsın