Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper ve sağ beke Singo veya muadili, 8-10 da oynayacak adam da aslında Enzo Millot olurdu ama Arabistan’a gidecekti en son,gitti mi bilmiyorum. Kaleci işi ise ŞL kuralarına kadar Günay iş görür.

3 haftamız kaldı CL listesini vermeye.
Bu hafta hareket başlamalı.
Sağ bek & Sol stoper (bu hafta)
Kaleci (2. hafta)
Ortasahalar (son hafta)

İsmini duyduğumuz ilk günden beri tarafımız budur istiyoruz.

Ben hep Buffonun bir gün formamızı giymesini hayal ettim. Farklı görüşü olanlar olabilir fakat bence dünya futbolunun gördüğü en iyi aynı zamanda en sansasyonel kalecisidir. Malesef Musleranın varlığı buna izin vermedi zamanında. Şimdi ise bir başka Gianluiggi var ve Buffon kadar olmasa da bizimle adı geçmesi ya belki gelme ihtimalinin olması bile heyecanlandırıyor beni. Bunun sebebi belki Buffonu hatırlatmasıdır bilemiyorum. Donnarumma süperligde falan oynamaması gereken bir adam ama şunu da biliyorum ki bizim kaleci arayacağımız bir dönemle bu herifin transfer yapacağı bir dönem bir daha asla kesişmez. Aslında şu an çok büyük bir şansımız var. Bu kadar büyük bir kaleciye bir daha bu kadar yakınlaşamayız. O yüzden Buffon olmadı bari bu herif olsun diye çok istiyorum. Son dakikaya kadar bile eğer bir umut varsa beklenmeli diyorum.

Araujo mu, yok daha neler
1754693275280.webp

Lammens da yedek kaleci olarak gelecek diyolar.Hatta Manchester United'ın paylaşımlarını da beğenmeye başlamış :D Altay'ı da her an Galatasaray'da görebiliriz :D Günay'ı da Antalyasporla Alanyaspor istiyodu :D
🚨 Manchester United have reportedly emerged as favourites to sign  Gianluigi Donnarumma, with talks held recently between the club and the  goalkeeper's entourage 🧤💪's entourage 🧤💪

MUFC made initial contact with Royal Antwerp to be informed on the deal  conditions for 23 year-old goalkeeper Senne Lammens, according to Fabrizio  Romano 🇧🇪🔴 His performances from last season earned him
Murat en sevdiğim üyelerden birine saydirmak istemiyorum ama ne yapmaya nereye varmaya çalışmaktasin 😄 kanser mi edicen bizi

Ben hep Buffonun bir gün formamızı giymesini hayal ettim. Farklı görüşü olanlar olabilir fakat bence dünya futbolunun gördüğü en iyi aynı zamanda en sansasyonel kalecisidir. Malesef Musleranın varlığı buna izin vermedi zamanında. Şimdi ise bir başka Gianluiggi var ve Buffon kadar olmasa da bizimle adı geçmesi ya belki gelme ihtimalinin olması bile heyecanlandırıyor beni. Bunun sebebi belki Buffonu hatırlatmasıdır bilemiyorum. Donnarumma süperligde falan oynamaması gereken bir adam ama şunu da biliyorum ki bizim kaleci arayacağımız bir dönemle bu herifin transfer yapacağı bir dönem bir daha asla kesişmez. Aslında şu an çok büyük bir şansımız var. Bu kadar büyük bir kaleciye bir daha bu kadar yakınlaşamayız. O yüzden Buffon olmadı bari bu herif olsun diye çok istiyorum. Son dakikaya kadar bile eğer bir umut varsa beklenmeli diyorum.
Hem Donnarumma hem Alisson ikinci kaleci durumuna düştü seneye bu kadar elit kaleci bulmak mümkün olmayacak ben de son ana kadar beklenmesi taraftarıyım bir daha böyle fırsat gelmez.

Sağ bek oynayabilen sağ stoperlerin isminin çıkması büyük tehlike. 2 ayrı mevkiye 2 net oyuncu gelmeli

Kişisel tahminim bütçe 50 milyon euro + 1 oyuncunun opsiyonlu kiralanması

Bissouma alamıyorsan interden asllani en iyisi olur+Acheampong sagbeke 2 sene kiralık, mis gibi.cocugu proje ile ikna edin abi.ikisi de 2002 kontenjanına uygun

Kaleci,stoper ve ilkaydan önce biter hem bunlar
Sonra asensio kovalarsin firsat diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt