Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan’ın fırsat transferi görünce elzem bölgeye transferden vaz geçme gibi bir durumu var malum. Umarım bu elzem bölge kaleci olmaz bu sene.

2 tane 23 yaş altı iyi oyuncu almamız lazım artık sağ beke mi olur stopere mi olur bilmiyorum seneye 4e çıkacak o kontenjan boşlayamayız o durumu

Ağalar 1. Öncelik kaleci 2. Öncelik stoper olmalı. CL için.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

2 tane 23 yaş altı iyi oyuncu almamız lazım artık sağ beke mi olur stopere mi olur bilmiyorum seneye 4e çıkacak o kontenjan boşlayamayız o durumu
Müthiş saçma bir kural şu ya. Genç yerlilerin önüne adam getir diyorlar resmen.

Kaleci
Sağ bek
Stoper
Ofansif orta saha

4 üne de eşit derecede ihtiyacımız var bir tanesi bile eksik kalmamalı.
Gelebiliyorsa 2 tanede yedek kadroya transfer isterim ben orta saha içinde CL ilk maça Günay-Apo A.Ş. 3 gol katkısıyla başlar(tersten). Sağbek kotarıyoruz 1 şekilde Ofansif orta sahayıda çözecek adam Ilkay. InşAllah dediğin gibi 4 te 4 olur trasfer dostumm

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ne zirliyor bu terör örgutu?

Hazır lig yeni başlıyor.Yönetim uyumamalı.Bunları kayıt altına almalı.Bu tartışmalı pozisyonlarla alakalı çalşma yapmalı.Şikecilerinde maçları dahil.
İleride lazım olacak.
Bu yukarıdaki pozisyonları paylaşıp biraz edep biraz utanmada duygusu gerek diye kısa bir twet atmak lazımdı.Algıyı kırmak lazım.Ondan sonra çok çekiyoruz bu hakemlerden.

Takıma gelirsek oyunda hiçbir değişiklik yok.Tek değilşiklik yeni transfer sane.Oda zaten yunusun mevkisinde bir adam olduğu için çok büyük değişiklik olmadı.Ama fark yaratacağı kesin.

orta saha en az kaleci,sağ bek ve stoper kadar önemli ve elzem bizim için.
Ama malesef başımızdakilerin bu saatten sonra doğru planlamalar yapacağını ve doğru oyuncular alacağını düşünmüyorum.

Transfer
(Günay)

Sanchez Transfer
(Arda-Apo-Metehan)

Lemina
(Kaan)

Barış ----- Torriera --- Sara ----- Jakobs
(Transfer Berkan Transfer Eren)

Sane Osimhen Yunus
(Sallai İcardi Transfer)
5 transfer gerekmektedir.

* Kaleci
* Stoper (Atletik, sol ayaklı)
* Sağ bek (Fizikli, atletik, geçiş savunmacısı)
* Orta saha (6-8 oynayabilen dinamik, genç)
* Kanat (Onyekuru profili, genç, yılan)

Benim uygun gördüğüm transfer politikası, eksikler ve oyuncu profilleri bu şekildedir.

Özellikle ilk 4 oyuncu (kaleci, sol stoper, sağ bek, orta saha) transferi elzemdir.

Siz ne diyonuz?

Bakalım işin sonunda nasıl bir yapılanma göreceğiz. Vakit az kaldı.

Bence Berkan kalmalı sadece Avrupa listesine yazıp kontenjan yememek lazım şu an Kaan Günay gelirse İlkay üçlüsü yazıp berkanı Avrupa dönüşü rotasyonda kullanışlı bir oyuncuya çevirmek yararımıza olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Edersonun geleceği yok ne yazikki.hem bekletiyoruz hem bonservisi 20 milyon

Yeni kalecimiz ---> Ederson olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt