Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nicolo dan sonra alfredo da paylaştıysa Ederson işi bitmiş demektir, akşama fabri de girer

City, zorluk çıkartma. Ver kalecimizi. Pep ahbab teşekkürler.

Pep Guardiola:“Kadro hakkında: Biraz daha az oyuncuya ihtiyacımız var. Çok fazla oyuncu olmasını sevmiyorum. Birçok oyuncu ayrılmalı.”

Ederson gelmeyecek

İngiliz basını yazmadıkça inanmayın

Pedulla kötü kaynak

Transfer
(Günay)

Sanchez Transfer
(Arda-Apo-Metehan)

Lemina
(Kaan)

Barış ----- Torriera --- Sara ----- Jakobs
(Transfer Berkan Transfer Eren)

Sane Osimhen Yunus
(Sallai İcardi Transfer)
5 transfer gerekmektedir.

* Kaleci
* Stoper (Atletik, sol ayaklı)
* Sağ bek (Fizikli, atletik, geçiş savunmacısı)
* Orta saha (6-8 oynayabilen dinamik, genç)
* Kanat (Onyekuru profili, genç, yılan)

Benim uygun gördüğüm transfer politikası, eksikler ve oyuncu profilleri bu şekildedir.

Özellikle ilk 4 oyuncu (kaleci, sol stoper, sağ bek, orta saha) transferi elzemdir.

Siz ne diyonuz?

Bakalım işin sonunda nasıl bir yapılanma göreceğiz. Vakit az kaldı.
Barışı beke mi yazdın halis mi görüyorum

Dün skoru aldıktan sonra hocanın Arda'ya süre vermesi işine bayıldım.

Bu sene kesinlikle kendisine bol bol süre vermek gerekiyor. Hatta görece bazı ağır favori olduğumuz iç saha maçlarında direkt onbir oynatmak gerekiyor.
Mustafa duruyu gördün mü sen fiziğini

Ada ile milli takimdaymis

Dün u 19 eksik çıktı maça.forvette çağrıyı görünce kufru bastım.yenilmisler

Ne zamanki jelert,yusuf ve metehan gider yerine mustafa duru ve ada alır ve süre bulur

O zaman overiz hocayi.Arda abdulkerimin zaten çok önünde.direkt oynamali şu an

City, zorluk çıkartma. Ver kalecimizi. Pep ahbab teşekkürler.

Pep Guardiola:“Kadro hakkında: Biraz daha az oyuncuya ihtiyacımız var. Çok fazla oyuncu olmasını sevmiyorum. Birçok oyuncu ayrılmalı.”

7 tane kaliteli stoperleri var kadroda
madem şişik kadro sevmiyor, Ederson ile birlikte stoper işini de buradan çözebilsek keşke
Khusanov a hayır demem

Kaleci, sağ bek ve sol stoperin ne kadar elzem olduğunu anlatmaya gerek yok ama bu mevkiler çözülür çözülmez cl de başarı istiyorsak orta sahayı daha da güçlendirmek zorundayız.
Özellikle Lemina - Torreira dan herhangi birinin sakat-cezalı olup oynamadığı veya kötü performans gösterdiği durumda cl seviyesinde yarım devre bile bile idare edebilecek bir topçumuz yok bence.
Mertens'in eksikliği de malum.
Son bir hafta içinde Sara ile ilgili haberler çıkmıştı galiba. Eğer haberler doğruysa 30m ve üzerine satıp İlkay'ı ve örneğin Bissouma profilinde, Lemina-Torreira nın 11'deki yerini tehdit edebilecek birini almamız lazım.
Ayrıca sezon içinde Icardi iyileştiği zaman hocanın Icardi - Osimhen denemelerini yapacağını hepimiz biliyoruz. Bu düzendeki orta sahada da Sara dan ziyade Bissouma profilinde bir topçu daha faydalı olacaktır. Tabi Bissouma nın gelme ihtimali varsa hemen. :berkan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt