Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii ki yapar ama önde kullanmamız gerekior bnc osiyle birlikte rakiplerin makatında sızı bırakmağa devam edecekler
Zaten kendisini birçok mevkide kullanabiliriz, bilindiği üzere.

Mesela yeni alınacak sağ bek takma entegre olduğunda, Barış'ı kimi zaman kanat forvet olarak, kimi zaman Osimhen'in uydusu şeklinde ikinci bir santrafor olarak (Kupa Fb deplasmanındaki gibi) kullanabiliriz. Rakibe göre, kadrodaki oyuncuların mevcut form, sakatlık ya da olası bir kart cezası durumuna göre.

Ne citye ne chelseaye ne totenhama çöken bi transfer ekibi var

Oscar Bobb ya da Tyrique George 2002 kuralı için tercih edilebilir

2009 jenerasyonu milli takim oyuncularının fiziği manyak yav

Adnan Efe Fettahoglu gibi potansyelli bir genci 2021 de fbye bırakanlar asılmalı ayrıca.
Ben hiç izlemedim ama övüyolar.abarti da olabilir

Ancak yakub ilcin ve bursadaki ahmet cobanoglu alınırsa telafi edilmiş olur bazı hatalar

Fatih hocam sende sorumlusun ekibinle altyapıyı bosladiginiz için

2009 jenerasyonu milli takim oyuncularının fiziği manyak yav

Adnan Efe Fettahoglu gibi potansyelli bir genci 2021 de fbye bırakanlar asılmalı ayrıca.
Ben hiç izlemedim ama övüyolar.abarti da olabilir

Ancak yakub ilcin ve bursadaki ahmet cobanoglu alınırsa telafi edilmiş olur bazı hatalar
Yakup'u ne yapıp edip almaları lazım hazır dar bir orta saha rotasyonumuz var bir anda Arda gibi parlayıp 11e aday olabilir o derece kalite

Ederson bitiyor he. Hayırlı olsun diyelim.

Zaniolo yerine Franculino gibi Rayan gibi ön bölgede her yerde oynayabilecek İcardi'nin net bir durumu olmadığı için forvete alternatif yaratabilecek biri alınabilir Zaniolo'ya yeterli bir teklif gelirse 12 civarı

Ben kaleye Ederson işine uzağım. Olabilir gibi de gelmiyor Osi'ye daha yeni 75 vermişken.

Yani hem City'e hatırı sayılır bir bonservis vereceğiz, hem de oyuncuya 8 m maaş he?

Barış'a alternatif olabilecek genç yabancı bir oyuncu bakılabilir u23 örneğin devre arası cl performansı ile Barış'ı satarsak stresimiz azalır, Garry gittiğinde Onyekuru,Onyekuru gittiğinde Kerem,Kerem gittiğinde Barış bu şekilde uzun zamandır sol kanadımız bir şekilde yürüdü, yaz dönemi satılmasa bile Barış'ın alternatifi için kadroya hamle yapılabilir bence Zaniolo'yu satıp

Net 8 milyonsa yüksek maaş ama sanmıyorum. 6 net +2 bonustur diye düşünüyorum. Sanırım Ederson'u bu hafta bitirmeye çalışacaklar ben hala maaşı daha uygun bir kalecinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Lammens, Restes, Tzolakis(en iyi tercih) gibi maaşı uygun olacak kaleciler daha tercihim olurdu.

eren barış yunus abdülkerim daha önce kerem şimdi arda ünyay vb. katkıv eren yerli işi en en sevdiğim şey ya

bunalra devam etmemiz lazım

katkı vereceğini düşündüğümüz yerlileri kaçırmamak lazı alt lig filan farketmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt