- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaliteli olmus adama maas basman lazim iste hayvan gibi, 50 tane kaleci yok sonucta.kalede yazı tura atmamak lazım. leş bir kaleci kaçındığımız paralardan fazlasını kaybettirebilir.
Katiliyorum, orda oynamaktanda gayet mutlu zaten.Barışın hayvani gücünü beke koyarak yok etmem asla.
Kanat forvet 4-3-3 kanadının birini barış diğerini yunusa vereceksin orta sahadan her topu aldığında sara ile ince ara pası vereceksin. Robben, ribery kanatları. gibi yok etsinler ortalığı.
Geçen sezon Sara'nın takımında kiralık oynamış. Genç kuralına uygun sol ayaklı stoper, sol bekte de oynamış.Callum Doyle
Nasıl bir isim öyle?
Almaya da çalışmıyoruzEderson’u almaya çalışırken kimseyi alamayacağız gibi duruyor
Harbiden bu ihtiyac varken, bunca zaman gecmisken şov yapmali isimlere takilip kalip bir kac isimde surec yonetemiyorlarsa valla biraksinlar gitsinler.Ederson’u almaya çalışırken kimseyi alamayacağız gibi duruyor
Bu sayede barışın gücünü de korumuş oluruz.Katiliyorum, orda oynamaktanda gayet mutlu zaten.
Bek tarafina yamyam lazim hizli ve guclu.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ben bunu söyleyince neler dendi, admirim söyleyince sükunet ve like.Kaleciye 8 maaş mı verilir ya Domaluma ya da Kurtua değilse
Aptallığın da bir sınırı var artık
Üç sezondur ligdeki pozisyonu da yükselerek geliyor. Trabzonspor, Bjk gibi başaltı kulüplerin örnek alması gereken model.2021 yılında göreve gelen 44 yaşındaki Krösche, Frankfurt'ta yalnızca 4 yıl içinde adeta devrim yaptı. 2021'den bu yana kulüp, oyuncu satışlarından 455 milyon avro gelir elde etti. Bu rakamın 340 milyon avrosu son iki sezonda kazanıldı.. yine ucuza 4-5 e genç oyuncu almış 10 numara.. model parasal kazanç noktasında çok iyi duruyor da kupalar?!?
Şakşakçılık iması seziyorumBen bunu söyleyince neler dendi, admirim söyleyince sükunet ve like.