Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Buranın zemini de patates tarlası gibi olmuş. Resmen çimler yanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu resimde gördüğüm winner tek bir oyuncu var o da yetiyor işte.
hiç izlemedim tiplere bakınca Lammens'e daha sıcağımSen ne diyorsun
Ahmet kutucu antremanda bile karşı karşıya gol atamıyor
@Mehmet Mehmetoglu olm ozel kutu alcaktiniz, camii ye niye salca oldunuz
Benim de o dikkatimi çekti. Halı sahadan rastgele alınıp pro sözleşme imzalanan amatör topçular gibi maalesef.Ahmet kutucu antremanda bile karşı karşıya gol atamıyor
Nelsson'u takasta verip alabileceğimiz yerli topçu var mı ligde?Nelsson Cuesta Köhn Jelert Zaniolo Yusuf
Dehh ulen dehhhhh
yok heis hiç öyle işlere girmeye gerek yok. 6-7 verene yollayak artıkNelsson'u takasta verip alabileceğimiz yerli topçu var mı ligde?
Kimsenin 5 kuruş para vereceğine inanmıyorum artık. 2-3 milyona gider diyordum, onu veren bile çıkmayacak muhtemelen.yok heis hiç öyle işlere girmeye gerek yok. 6-7 verene yollayak artık
zaten istenecek pek bir yerli de yok belki Sazdağı var sadece. Sallai kalcaksa sağ bek yedeği olur o zaman Sazdağı'na pek gerek kalmıyor
onun dışında şu yerliyi alalım demem doğrusu
Abartılıyor. Top zaten adamın olduğu tarafa doğru hareketlendi ona rağmen kaptırıyorduDün antepteki de enver gerçekten çok iyiydi. sane'den o vücut çalımını yemeyip atletizm gösterip o topu kapması bile kumaşını göstermişti. dikkatle izlenecek bir oyuncu bence.
Zanioloya benden de ok gelmek üzereNelsson Cuesta Köhn Jelert Zaniolo Yusuf
Dehh ulen dehhhhh