Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.881
- 4.410
- 1.788
Feyenoord - NAC macini izliyorum suan yandan, FEY zehir gibi, bunlar feneri 2. macta da eler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat abi ama öyle transfer olacak gibi hissediyomMurat en sevdiğim üyelerden birine saydirmak istemiyorum ama ne yapmaya nereye varmaya çalışmaktasinkanser mi edicen bizi
Yorumlara bakmadım
Ama kesin dinçer bey forma + maç sözü vermiştir
Bravo dinço
Ben de aynı maçı izliyorum, yemin ederim düşen oyuncu 5 saniyede ayağa kalkıyor, maç bir kere bile durmadı. Herifler bir oradalar bir burada yağ gibi akıyor oyun. zemin mükemmel futbol mükemmel, Bu ligin ekosistemi düzelmedikce biz hiç bir zaman avrupa da bir şey yapamayacağız bence. Çünkü gidip 50 60 milyonluk adam getiriyorsun buranın ekosisteminde herif mahvoluyor futbolu unutuyor. Sonra avrupa maçına çıktığımızda afallıyor herif çünkü bizim lige göre evrim geçirmeye başlıyor. 90 dakikalık maçta top 40 dakika oyunda kalmadığında, oyuncular karaktersiz gibi yerlerde sürünmediğinde, zeminler avrupa standartlarında olduğunda, tüm hakemlerin değişip futbolu bilenlerin geldiği bir evrene geçiş yapmadığımız sürece hiç bir şey istediğimiz gibi olmayacak. Ben hep iddia ediyorum Galatasaray bu büyüklüğü ile 6 7 dönem portekiz veya hollanda liginde oynasın 6 7 yıl içerisinde bir şampiyonlar ligi yarı finali yapar belki 2 tanede uefa kupası alır.Feyenoord - NAC macini izliyorum suan yandan, FEY zehir gibi, bunlar feneri 2. macta da eler
liverpool new balans degil miydi? adidas'a mi gecmisler?Yesilin yakasi cok hosuma gitti.
Adidas'talar.liverpool new balans degil miydi? adidas'a mi gecmisler?
biz de pumadan kurtulsak iyiydiAdidas'talar.