Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan boş yapma 40 verilse Sara'yı isteyerek, Barış'ı da istemeyerek satarız. Ya da boş yap yav piyasalarını yükseltelim.

Edit: İkisine toplam 40'mış, hadi lan.

Ben de aynı maçı izliyorum, yemin ederim düşen oyuncu 5 saniyede ayağa kalkıyor, maç bir kere bile durmadı. Herifler bir oradalar bir burada yağ gibi akıyor oyun. zemin mükemmel futbol mükemmel, Bu ligin ekosistemi düzelmedikce biz hiç bir zaman avrupa da bir şey yapamayacağız bence. Çünkü gidip 50 60 milyonluk adam getiriyorsun buranın ekosisteminde herif mahvoluyor futbolu unutuyor. Sonra avrupa maçına çıktığımızda afallıyor herif çünkü bizim lige göre evrim geçirmeye başlıyor. 90 dakikalık maçta top 40 dakika oyunda kalmadığında, oyuncular karaktersiz gibi yerlerde sürünmediğinde, zeminler avrupa standartlarında olduğunda, tüm hakemlerin değişip futbolu bilenlerin geldiği bir evrene geçiş yapmadığımız sürece hiç bir şey istediğimiz gibi olmayacak. Ben hep iddia ediyorum Galatasaray bu büyüklüğü ile 6 7 dönem portekiz veya hollanda liginde oynasın 6 7 yıl içerisinde bir şampiyonlar ligi yarı finali yapar belki 2 tanede uefa kupası alır.
Saha cidden hali gibi, konsol oyunundaki gibi tertemiz

Hazir Antep'in sagbek gitmisken ver Jelert'i arti Yusuf falan, al Enver ile Mike Kozlowski'yi.

Samsunun aldığı izlandalı bek bizim Jelertten iyi. Yahu dümdüz ama dümdüz sadece defans yapacak kuzeyli bir bek bulsak bize yeterdi gidip en çelimsizini almışız.

Pena istemem onana ederson alisson donnaruma bu dörtlüden hangisi gelirse okeyim

Ne pena'sı kardeşim ya gidip cidden pena mı alacaklar günay oynasın o zaman ne gerek var şaka mı bu.

Kaleci, sağ bek, stoper, orta saha gelmedi. Satılacak onlarca gereksiz oyuncu hala kadroda. Artık transferde hızlanmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt