Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.896
- 23.456
- 3.723
Hiç ama hiç istemesem ve yeterli görmesem de galiba buraya doğru gidiyoruz, ehh hayırlı olsun!
Ekli dosyayı görüntüle 298447
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç ama hiç istemesem ve yeterli görmesem de galiba buraya doğru gidiyoruz, ehh hayırlı olsun!
Bence de Ederson bile zorluyor.O butceye cikamayiz, bonservisi falanda var. Ben mumkun gormuyorum
Edersonu bitirecegiz gibi, ilkayla beraber paket gelse ne guzel
City, Manu ve Livepool'un yaptigi en pahali transferler listesine bakarsaniz yuzde 70'i Ingiltere disindan.Bu suni para akıtma olayının en büyük organizasyon yeri ingiltere ki. Bu lig transferleri hakkında 10 senedir fikrim aynı.
İngiltere içi hakkında para içeride kalsın gerekiyorsa 1 milyar sterlin harcayalım durumu var.
İsak olayı farklı değil ki ingiltere dışında para verecek olan yok.
Sanki bir futbol Monopoly oyunu oynanıyor orada sezon başında para dağıtılıyor sonra geri toplanıyor gibi.
Bir bakıyorsun 1 sene önce ingiltere içi 25 harcanmış adamı bedava göndermeye çalışan kulüpler.
Bu korkak cüce de kim
Ederson eğer bize gelmezse koca bir sezon yedek kulübesinde süründükten sonra anca üç kuruşa Brezilya ligi yapar
Ederson eğer bize gelmezse koca bir sezon yedek kulübesinde süründükten sonra anca üç kuruşa Brezilya ligi yapar
Munu'da oynamak Turkiye liginde oynamaktan daha mi kotu sizce ? Ayrica berbat Manu bile gecen sene Uefa finali oynadi.Mbuemo - Sesko - Cunha iyi transferler ama Manudan yine bir cacik olmayacagi gercegini degistirmez .. Donnaruma bunlarin gaxiyla giderse kendine yazik eder
ilk asistini yapti bilepsv macinda yarek ilk 11'de. bakalim nasil oynayacak.
Yunus nerde? Sanki Yunus olmazsa rakım eksik gibi, yine de ilk onu dışarıda bırakıyoruz. Az önce bende aynı şeyi yaptım.Hiç ama hiç istemesem ve yeterli görmesem de galiba buraya doğru gidiyoruz, ehh hayırlı olsun!
Munu'da oynamak Turkiye liginde oynamaktan daha mi kotu sizce ? Ayrica berbat Manu bile gecen sene Uefa finali oynadi.
Nerde oynatacaz Abdullah, ya leminayı kesecez, ya da sarayı, onların yerine yunusu 10 no da oynatacaz öyleyse, en olası o.Yunus nerde? Sanki Yunus olmazsa rakım eksik gibi, yine de ilk onu dışarıda bırakıyoruz. Az önce bende aynı şeyi yaptım.
Sanki 4-1-3-2 de oynayabiliriz gibi. Kale dörtlü defans lemina -Torreira Sane Yunus- Barış Osimhen. 352 defans ve üst düzey bir kaleci bulursak daha uygun gibi. Ederson olmaz ama.
Senelik 10 milyon Euro net ucretle takim bulabilmesi cok kolay degil bu sene ama Psg'de yedek bekleyip kontratini tamamlarsa seneye imza parasiyla birlikte alir o paralari.Bizi dusunerek konusmadim r.tas Manu'ya kadar alternatif bulur diye dusunuyorum
Kardeşim forumdaki muhabbet sarmamış anlaşılanilk asistini yapti bile

Mj denilen adamın alınma olasılığı yok. U23 bir transfer gelecek oraya as oyuncu da Abdülkerim olacak.Hiç ama hiç istemesem ve yeterli görmesem de galiba buraya doğru gidiyoruz, ehh hayırlı olsun!