Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.163
- 8.191
- 1.233
Boey gelecek gibi duruyor geldikten sonra desteklemek düşer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınmasın zaten o fener artığıMj denilen adamın alınma olasılığı yok. U23 bir transfer gelecek oraya as oyuncu da Abdülkerim olacak.
Böyle olmazhiç izlemedim tiplere bakınca Lammens'e daha sıcağım
fakat €10-15m'den fazla vermezdim şahsen. rastgele bi herifi kiralayıp kaleci transferini daha sonraya bırakmaya okeyim
Ederson eğer bize gelmezse koca bir sezon yedek kulübesinde süründükten sonra anca üç kuruşa Brezilya ligi yapar
Yedek orta saha mi aliyoruz reis kaleye nasil rastgele bir adam alalım yav posetin teki çikarsa ne olacak ? sezona bile mâl olabilir, Kale çok önemli mevki.hiç izlemedim tiplere bakınca Lammens'e daha sıcağım
fakat €10-15m'den fazla vermezdim şahsen. rastgele bi herifi kiralayıp kaleci transferini daha sonraya bırakmaya okeyim
Derbide kazanirsak, keremi öyle darlayacakki offfİcardi'den bu haine bi ayar bekliyoruz
Çok komik 1 video yavŞarkının alakasızlığı daha da kahkaha attırıyo yav
Müthiş 1 karı diyebilirizya abla bi sus
Bence salaklık yaptılar, hazırlık maçı gibi lig zaten, bir sürü yeni transferin var. Git oyna, alissinlar birbirlerine. Ben Antep maçının sane için ne kadar olumlu olduğunu gördümFEY 2-0 yapti, alemin oglu lig macini da oynuyor, avrupa macini da .. bizim sözde "büyük" kulüpler 2 mac yapamiyor