- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
Nesi eyvah ya sara gitse kaseyi çekip buraya atacak duruma geldim artıkeyvah eyvah sara da gidebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nesi eyvah ya sara gitse kaseyi çekip buraya atacak duruma geldim artıkeyvah eyvah sara da gidebilir
Barış çok özel.Barışa benzettigim bir oyuncu olan Dan ndoye bu sene 42 milyona nottighama gitmiş geçen sene skor olarakta normal geçirdiği halde.
bizim istediklerimiz gönderilmek istenen oyuncular ama barışı satalım demek bellinghamı salahı satalım demek gibiEeee o zaman transferi kapattık![]()
Çünkü ilkay gibi adamı 2 3 milyona alamazsın ilkay gibi adama 1+1 yıllık sözleşmeye imza attiramazsin.Ilkayi almak istiyorsan 6 7 milyona yilliktan en az 3 senelik sözleşmeyle belki ikna edersinIlkay icin neden herhangi bir girisim yok aslinda az cok belli
Icardi eylül ayinda hazir olacak,daha sonra kadro da ona yer acilmali
Büyük ihtimal bazi maclarda lemina-torreira ikilisinin önünde icardi’yi kullanacagiz
Bu yüzden Ilkay düsünülmüyor bence ve hata yapiyoruz
Ilkay gibi kreatif bir oyuncu eksikligi var takim da
bence o bölgeye mecbur birini isteyecek sayısal olarak adam kalmadı demirbay gitti mertens bıraktı eyüp gidecekIlkay icin neden herhangi bir girisim yok aslinda az cok belli
Icardi eylül ayinda hazir olacak,daha sonra kadro da ona yer acilmali
Büyük ihtimal bazi maclarda lemina-torreira ikilisinin önünde icardi’yi kullanacagiz
Bu yüzden Ilkay düsünülmüyor bence ve hata yapiyoruz
Ilkay gibi kreatif bir oyuncu eksikligi var takim da
20 milyona herhangi birini alırsın.Net 40 Milyona BAY'ı satarım.
Evet bende Barışı çok beğeniyorum ve gitmesini hiç istemeyenlerden biriyim zaten. Ndoye 'dan bile daha üstte belki de onu anlatmaya çalıştım onun 42 ye gittiği yerde bazı arkadaşlar hemen 40 a filan bırakıyor. Oyuncularımızın değerini korumak gerekiyor.Barış çok özel.
5 mevki yedekliyor.
Mücadele gücü üst düzey. Dk 90 rakip stopere kayıyor, kalkıp kaleciye basıyor... Bu oyun stili Osimhen gibi önde basan forvetle birleşince Okan hocanın gegenpress oyununu ileri taşıyor.
Bu profilde dünyada bile çok sayılı oyuncu vardır. Benfica'da falan olsa çıkış maddesine direk 60m Euro yazarlar.
Yetenekli bir adamdı, bizde birkaç maç fena oynamadı, güzel goller de attı ama 32 yaşında bize geldi ve verimli olabileceği yılların büyük kısmını Anadolu kulüplerinde geçirdi.Şimdi olsa Saranin yerine oynatirim Bilali
Fırsat transferi saçmalığı da burada başlıyor işte.kadrolar kuruldu ligler basladı artık hiçbir başkan ve hoca as oyuncusunu göndermeye cesaret edemez ,yemez yani