Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe yok olayına fazla kafayı takıyorsunuz, fenerin butcesimi var da kerem icin okafor icin 30 milyonları konuşuyorlar yada bugün 6milyona genç almışlar, butce sorunu filan ici boş laf

YA ALLAH BISMILLAH YÖNETIM ISTIFA
1754813274530.gif

Açık olmak gerekir ise, bu sezon Puma'nın en iyi set yaptığı takımlardan biriyiz. Tasarımlar gerçekten çok iyi. Ancak Puma sınıfta kaldı, logosuz maç mı oynanır yahu, Barış kaç dakika logo olmadan maçta takıldı :asd: Ha üstüne de forma yırtıldı bir de xd

Açık olmak gerekir ise, bu sezon Puma'nın en iyi set yaptığı takımlardan biriyiz. Tasarımlar gerçekten çok iyi. Ancak Puma sınıfta kaldı, logosuz maç mı oynanır yahu, Barış kaç dakika logo olmadan maçta takıldı :asd: Ha üstüne de forma yırtıldı bir de xd
Tasarım olarak iyi ama forma kalitesi olarak hiç beğenmiyorum ben. Pazar forması gibi duruyor. Bir de sponsorları ve armaları hiç estetik kullanmıyor forma tasarımcıları. Her şey olduğundan fazla yer kaplıyor formada. Elit sınıf falan diyorlar ama ona da inanmıyorum ben artık.

Puma ne yapmış böyle yaw formaya dokunsan yırtılıyor armalar logolar düşüyor hafif olsun diye ince malzeme kullanmışlar gibi

Ismi hiç piyasaya düşmemiş, taraftarın duyunca çıldıracağı 3 kaleciden belli bir noktaya kadar getirdiğimiz 1 tanesi gelmedi mi hala?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Boey ile aylarca uğraşacağına aynı tip adam top sürüşleri bile aynı nerdeyse.
Daha yaşı da çok genç al oynat işte mis gibi herif Arsenal’de görmüşZ

YOK İLLA BİZİ İSTEMEYEN ADAMA SENELİK 3.5 gömeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt