- 4 Ağustos 2009
- 90.733
- 71.899
- 5.188
Ağustosun 10u geldi transfer sayımız 1.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar fırının yolunu bulup ekmek bile alamazlar sergenimBarış giderse sampiyonlar ligine liste
bildirmeye 23 gün kaldı
Bulurlar bir iki sallai.takmayin kafanizi.2 iyi kanatla ile 60 maç cikaririz ne olacak.avrupada bir üst tur olayi yuzde 1 falan zaten şu an bile.
Bende iki beddua ederim aynı terim milli takıma gittiğindeki gibi.sonra bjk saflarına geçerim fb şampiyon olmasın diye
Barış ancak ve ancak reddedilemeyecek kadar büyük bedel olursa satılır oda benim gözümde 65-70 üstü bedeller onun harici bence hiç dillendirmememek lazım 50 milyona falan yeri dolmaz avruapda biraz sivrilen adamlara 30 çekiyorlarBarış giderse sampiyonlar ligine liste
bildirmeye 23 gün kaldı
Bulurlar bir iki sallai.takmayin kafanizi.2 iyi kanatla ile 60 maç cikaririz ne olacak.avrupada bir üst tur olayi yuzde 1 falan zaten şu an bile.
Bende iki beddua ederim aynı terim milli takıma gittiğindeki gibi.sonra bjk saflarına geçerim fb şampiyon olmasın diye
Arabistana gitmez zatenBarış ancak ve ancak reddedilemeyecek kadar büyük bedel olursa satılır oda benim gözümde 65-70 üstü bedeller onun harici bence hiç dillendirmememek lazım 50 milyona falan yeri dolmaz avruapda biraz sivrilen adamlara 30 çekiyorlar
Bence kariyerini bizde tamamlamalı ben açıkçası böyle olacağını düşünüyorum benim gözümde ronaldomuzdur barış her sene üstüne koyuyor geçen sene forvet oynayamaz diyorduk mesela bu sene forvettede iş yapmaya başladı komple paket bir oyuncu hğcumun her yerinde oynuyor adam böyle bir oyuncu bulamazsın birde TürkArabistana gitmez zaten
Ağustosun 10u geldi transfer sayımız 1.
kenanı 60a chelseaye vermediler nasıl alalım orası lookman olsn işteforumdan bir on sene önde yaşıyorum bazen
Morata 25m Euro
Zaniolo 25 m Euro
Sara 35m Euro
Barış 35 m Euro(pay çıktıktan sonra)
Cuesta 5m Euro
Nelsson 5m Euro
Jelert 5m Euro
John 5m Euro
140m Euro
Kenan Yıldız 60m Euro
Bissouma 20m Euro
Tzoklakis 20m euro
Singo 20m euro
Ferdi 20m euro
Osimhen
Kenan Yunus Sane
Bissouma Torreira
Jakobs Singo Davinson Ferdi
Tzoklakis
Vay babayin
Osimhen
Kenan Yunus Sane
Bissouma Torreira
Jakobs Singo Davinson Ferdi
Tzoklakis
bizimkilerin böyle işler yapma ihtimali %0dan dahi düşüktür o sebeple hayal sadece , yoksa ben de isterdim bu şekildeBarışın yerini tek dolduracak adam lookman bencede
Lookman
Singo
Bissouma
Ederson
Bu dörtlü gelecekse anca satılır oda 50 falan değil en az 70 olması lazım