Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış giderse sampiyonlar ligine liste
bildirmeye 23 gün kaldı

Bulurlar bir iki sallai.takmayin kafanizi.2 iyi kanatla 60 maç cikaririz ne olacak.avrupada bir üst tur olayi yuzde 1 falan zaten şu an bile.

Bende iki beddua ederim aynı terim milli takıma gittiğindeki gibi.sonra bjk saflarına geçerim fb şampiyon olmasın diye

Lookman müthiş transfer olur. osimhen için nijeryanın maçlarını izlediğimde, en etkili oyuncuları lookmandı. ayağı çok iyi bir hücumcuydu gördüğüm kadarıyla.

bildirmeye 23 gün kaldı

Bulurlar bir iki sallai.takmayin kafanizi.2 iyi kanatla ile 60 maç cikaririz ne olacak.avrupada bir üst tur olayi yuzde 1 falan zaten şu an bile.

Bende iki beddua ederim aynı terim milli takıma gittiğindeki gibi.sonra bjk saflarına geçerim fb şampiyon olmasın diye
Bunlar fırının yolunu bulup ekmek bile alamazlar sergenim

bildirmeye 23 gün kaldı

Bulurlar bir iki sallai.takmayin kafanizi.2 iyi kanatla ile 60 maç cikaririz ne olacak.avrupada bir üst tur olayi yuzde 1 falan zaten şu an bile.

Barış ancak ve ancak reddedilemeyecek kadar büyük bedel olursa satılır oda benim gözümde 65-70 üstü bedeller onun harici bence hiç dillendirmememek lazım 50 milyona falan yeri dolmaz avruapda biraz sivrilen adamlara 30 çekiyorlar

Barış ancak ve ancak reddedilemeyecek kadar büyük bedel olursa satılır oda benim gözümde 65-70 üstü bedeller onun harici bence hiç dillendirmememek lazım 50 milyona falan yeri dolmaz avruapda biraz sivrilen adamlara 30 çekiyorlar
Arabistana gitmez zaten

Angry Season 4 GIF by The Office

Arabistana gitmez zaten
Bence kariyerini bizde tamamlamalı ben açıkçası böyle olacağını düşünüyorum benim gözümde ronaldomuzdur barış her sene üstüne koyuyor geçen sene forvet oynayamaz diyorduk mesela bu sene forvettede iş yapmaya başladı komple paket bir oyuncu hğcumun her yerinde oynuyor adam böyle bir oyuncu bulamazsın birde Türk

yahu ne lookmanı arkadaş Barış giderse alacakları oyuncu max Lauriente onu alırlarsa mutlu olun

Müthiş kinliyim aynı prandelli dönemindeki gibi

Kaleci -stoper- sagbek -ortasaha -10 numara -ilkay-armando güner-gokhan sazdagi lazım

Ama zerre hareketlilik yok

forumdan bir on sene önde yaşıyorum bazen

Osimhen
Kenan Yunus Sane
Bissouma Torreira
Jakobs Singo Davinson Ferdi
Tzoklakis
kenanı 60a chelseaye vermediler nasıl alalım orası lookman olsn işte

Barışın yerini tek dolduracak adam lookman bencede

Lookman
Singo
Bissouma
Ederson

Bu dörtlü gelecekse anca satılır oda 50 falan değil en az 70 olması lazım
bizimkilerin böyle işler yapma ihtimali %0dan dahi düşüktür o sebeple hayal sadece , yoksa ben de isterdim bu şekilde

İnşallah bjk bi talisca ve aboubakar daha bulur da şampiyon olur bu sezon

Bizden bi yol olmayacak 3 ortasaha ve 3 kanat ile.biri sakatlansa tamam.gecmis olsun

En azından konferans ligi kolay,bjk götürür

Karakullukcu’yu sevmiyorsunuz ama zamanında çok söyledi keciorenle görüsülmeli diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt