- 29 Ocak 2024
- 8.393
- 7.212
- 568
Mevcut ihtiyaç dahilinde alırsak, Elano!O dönemki Arda cok klas futbolcuydu
Onu alirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevcut ihtiyaç dahilinde alırsak, Elano!O dönemki Arda cok klas futbolcuydu
Onu alirdim
Özgür bir kent diye biliyorumSamsunun nesini gezip beğenecekmiş yavŞehir merkezinden bir ucundan diğer ucuna 10 km. İlçeler desen 50 km aralıkta. Stadyumun arkasından baca dumanı ile havaya gaz salınıyor.
Denizi güya mavi bayrak kumunda her türlü bok var. Deniz suyunda her yer pislikten yosun kaplamış.
Musluk suyu hayvani derecede kireçli klorlu ve içilecek seviyede değil.
Trafiğinde her 100 metrede bir lamba var ve akıllı sistem getirip trafiği felç ettiler. Bir yerden diğerine gidebilmek için 10 km yolu minimum 35 dakikada gidiyorsun. Geçen şehir merkezinden hava limanına 25 km yolu 30 dakikada gittim. Boş şehirler arası yola girdim süre bu. Şehir içinden çıkamıyorsun 20 dakikada.
Her yerden bir yol inşaatı fışkırıyor hiç bir yol sonuçlanmıyor yada sonucu çözüme kavuşturulmuyor.
Meydan ve gençlik parkı denilen kuş uçuşu 500 metre olan iki yerin trafiğini düğüm hale getirdiler 3 kere yıkıldı bir tanesi anca düzeldi.
Şehir içinde hız sınırı 60 km. Çevre yolu denen garabeti kullansan o da eğilip bükülüyor ve şehir içine bağlanıyor.Düz gitsen 2 km gideceğin yeri dönerek 5.5 kmde gidiyorsun.
Havası desen bok gibi. Yazın kurak ve nemli, kışın karlı, ilkbaharda da bir güneşli bir soğuk bir sıcak. Şubat- mayıs arası Londrayı özleyenler ve hiç gitmeyenler için mini bir Londra kesintisi.
Bu şehirde 5 ay güneş açmadı yav.
Sosyal aktivite desen o da yok memlekette.
Elle tutulacak bir şehir değil.
Almanyadan sonra samsunu gezmek ve karar vermek için geliyorsa geçmiş olsun herif kaçarak geri döner.
Yusuftan her türlü çıkalım da Aral şimşir için çıkma gibi zorunluğumuz yok. Yusuf yabancıyken Aral Türk. Birinden çıkacaksak ahmetten falan çıkalımYusuftan çıkıp kadroya Aral şimşir hamlesi bencede güzel bir hamle olurdu ama daha o kadar eksik varki bu hamleye gelene kadar

Yok abi dövüyorlar nerden biliyorsun diye sorma bir arkadaşı dövdülerÖzgür bir kent diye biliyorum
Parklarında gay ilişkiye girenlerde hoşgörülü davranılıyor

Zapata, franco v2 oldugunda görürüm.kaleci en sona saklanabilir
ama sag bek, stoper ve ortasaha biran önce bitmeli
Talisca klip çekiyo Şarkı yapıyo. Ne yapmasını istiyosunuz adamdan bi salın artık.Bok gibi bi takım
Dünya starı Taliscan nerde
Döşer Gençerler olarak revize edilmesi gündemdedirHazır transferde yaprak kıpırdamıyorken ismimi ''Döşer Geçer'' falan mı yapsak?