Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan 500 bonservis 700 maaş

Zeki 5 m euro bonservis 2.5 m euro maaş

Zeki as olarak istenmiyor, yedek olarak da çok pahalı bir bek.
sazdağı'nın tape muhabbetlerinden sonra esas hala nasıl isteniyor ben de onu anlamıyorum. insanlar bilmiyor ya da unuttu galiba o konuyu.

Boey bizde kendini boostlamak için kastı, şimdi tekrar bize gelse muhtemelen tekrar avrupa yapamayacağı için aynı katkıyı vermez diye düşünüyorum. Adam hedefine ulaştı ama orada yapamadı nasıl bir psikoloji ile geleceğini bilmiyoruz. Mesala ben sara'yı hiç beğenmiyorum ama o oynamak zorunda oynayacakta çünkü kendine yol açmak istiyor.

Tottenham saçma değil Nico Paz ve Morgan Gibbs White için uçuk teklifler yapıp ikisini de alamadılar

£34.7m onlar için çok bi para değil beğeniyolarsa Barış'ı trink yatırırlar

Bizimkiler Barış için Avrupa kulüplerinden €40m istiyolar ve Barış'a söz vermişler olayını şeyaparak diyorum

Son gitti, Maddison sezonu kapadı, zaten oralara adam arıyorlardı vs.

Ederson icin city’nin indirim yapmasini bekliyoruz ve belli ki biraz daha beklenecek

Ederson olmazsa umarim baska bir kaleci ile yol alinmistir yoksa panik transferi gelebilir

Sag bek icin sallai var ama uzun bir maraton da mücadele edecegiz bu yüzden bir sag bek daha gelmeli

Stoper icin yabanci sayisina göre bir hamle bekliyorum,yerli olarak ozan kabak olabilir

Ve bence en önemli transfer ilkay

Ilkay gibi bir oyuncu’ya ihtiyacimiz var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt