- 31 Ağustos 2021
- 70.136
- 50.193
- 3.843
Pep sal su adamlari.
Nunes oynatip kendi kafani ciz sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam 2004lü ,Frankowski videolarda Alves gibiydi gördük sıfır ikili mücadele ileSu videoya gore endisemdiyulacak tek sey, vucudunu topla adam arasina sokup fiziksel savunma yerine, adama yol verip kovalayip onune kaymaca yapiyor.
Zeki topcu kart + penalti alir bundan.
Ama ucuz maliyete denenir bir isim
Osi bence olacak ,icardi olmaz gibiIcardi veya Osimhen bu hafta kadroda olur mu
Osimhen olur, Icardi kral az daha dinlensinIcardi veya Osimhen bu hafta kadroda olur mu
Liste ne zaman veriliyorUefa listesine kaleci yetiştiremezsek acayip skandal olur
2 eylül galibaListe ne zaman veriliyor
Franko ile niye kiyaslama yapiyoruzki?adam 2004lü ,Frankowski videolarda Alves gibiydi gördük sıfır ikili mücadele ile
yok ikili mücadeleleri bizim oyuna uygun demek istedim yüzdesi yüksek, bazı şeyleri geliştirir dediğin gibi,Franko ile niye kiyaslama yapiyoruzki?
Bu maliyete denenir isim diyorum zaten, ama sadece video ozelinde gozume batan seyi soyledim
Pavard ne durumda bilen var mı
Pavard gibi hayatı Bayern, Inter ile CL, Fransa Milli Takımı'yla da Dünya Kupası ve Avrupa şampiyonaları oynayarak geçmiş 29 yaşında, hem havadan hem yerden iyi ve güvenilir topçu yerine ne idüğü belirsiz Tchatchoua'yu istemenin özel bir sebebi var mı? +2 sebebiyle zaten 2 genç alacağız ya ondan soruyorum.ben aslında Tchatchoua'yı beğeniyorum ama Davilla yani cenk melih yazıcının oyuncusu malesef
Boyle profillere asla itiraz etmem acikcasi.yok ikili mücadeleleri bizim oyuna uygun demek istedim yüzdesi yüksek, bazı şeyleri geliştirir dediğin gibi,
Videolarda sadece kaymaları var aldatıcı olabiliyor