Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ısrarla Ederson'u istiyorsa ve oyuncuyu da bağlamışsa Ederson bir şekilde gelir Eylül'e kadar. Asıl çekincem diğer ihtiyaçlar için menajer kucağına düşmek olur bu saatten sonra.

Akanji Pavard'dan 1 yaş büyük ama koşu yapsalar 3 kere tur bindirir yani Akanji ile ilgilenirken nasıl Pavard ile ilgilenebiliyoruz anlamıyorum

Gardi Ağabeyin yeni satranç hamlesidir Pavard lazım olan profil ayan beyan ortada iken sanmam.

Hoca ısrarla Ederson'u istiyorsa ve oyuncuyu da bağlamışsa Ederson bir şekilde gelir Eylül'e kadar. Asıl çekincem diğer ihtiyaçlar için menajer kucağına düşmek olur bu saatten sonra.
15 ağustos sonrası menajer kucakları başlar. İnanılmaz ağır ilerliyoruz. Desinler hedef lig transfer yapmayacaz tamam diyelim. Taraftarı gaza getiren yönetim ve hoca ama icraat yok.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1754902701571.webp

4 5 gün kafa dinleyelim dedik bi cacik olmamiş.Barisi degil 50 150 ye satsalar parasini cop edecekler asla gitmemeli.Boeyden uzak durulmali pavard ne alaka,kaleci nerde sizin yapacaginiz isin ben

2.5 ay oldu halen ilkay alinmadi inanilmaz bir skandal

Pavard'ın topsuz oyunda yavaş olduğu doğru değil , inter maçı izledim çokça bu sene.Toplu oyundaki temposunu kaybetmiş sadece bekte eskiden git gel yapardı şimdi daha az tempo yapıyor ama yavaş falan değil , çok sakatlanıyor hala sadece.Kesinlikle gelmemeli orası ayrı ama yavaş değil , 4lü stoperi de değil orası da ayrı yani.
Ayrıca fb-zinchenko işi umarım olur.Bissouma falan derken valla zinchenko gelse aşırı keyif verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt