- 4 Ağustos 2009
- 90.775
- 71.973
- 5.188
Singoyla pavard epey benzer herifler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayıoğlu tam bam teline dokundun, bravo
Zanioloyu pek tutmuyorum biliyonuz
Ama sırf bi maça keyfi olarak zani osi barış çıkıp rakibi osurtmak isterdim
Okan hoca bence Icardi‘nin dönüsünde 3‘lü sistemi bir opsiyon olarak görüyor
O yüzden hem stoper hem sag bek oynayabilen birini istiyor bence
Singo ve Pavard bu tanima uyan isimler
Fiziki açıdan diyorum ya enteresan bi 3lü olurduZani anca kendini osurtur rts
Senden beklemezdim bu cikisi
Bu çok kötü bir senaryo olur. İcardi 11 olduğu her senaryoda miminum iki önemli isim yedeğe düşecek. Bu ciddi sorun bence. İcardi sorun etmeyecek bence 11 olmak için o kadar, Mertens gibi verilecek rolu anlayacaktır.3-4-1-2
3-5-2
tarzı bir şey yükleniyor gibi mecburuz da Icardi ve Osimhen'i birlikte oynatmamız lazım
Sane forvet arkası Icardi ve Osimhen'i besleyecek Yunus ile değişmeli oynayacak Eren sol Barış Sağ
Sağ üçlüyede Pavard gelecek
3-4-1-2
3-5-2
tarzı bir şey yükleniyor gibi mecburuz da Icardi ve Osimhen'i birlikte oynatmamız lazım
Sane forvet arkası Icardi ve Osimhen'i besleyecek Yunus ile değişmeli oynayacak Eren sol Barış Sağ
Sağ üçlüyede Pavard gelecek
Sane Üçlünün kanadı olamaz yahu. Yunus da olamaz, çok zorlandı. Sadece Barış uyuyor buna ama o zaman da hucum katkısı kısıtlanıyor.Eski kadro defterlerini karıştırdım bu nasıl, alın size üçlü, hemi de pavardsız
Ekli dosyayı görüntüle 298563
Lucas-Lemina-DavinsonKavgaya gitseniz mevcut kadrodan 3 kişi kimi çağırırdınız(BAY hariç) ?
Arkada singo olursa kotarır gibi geliyo ata, zaten sağa doğru 4-4-2 gibi de oluyor maç içindeSane Üçlünün kanadı olamaz yahu. Yunus da olamaz, çok zorlandı. Sadece Barış uyuyor buna ama o zaman da hucum katkısı kısıtlanıyor.
Lemina'sız olmaz gibi savunma üst düzey ön alan presi için Tor-Lem birlikte ölümcül bir güç oluyorlarEski kadro defterlerini karıştırdım bu nasıl, alın size üçlü, hemi de pavardsız
Aynı zamanda maç içinde sağa doğru dönerek 4-4-2
Ekli dosyayı görüntüle 298563
Lemina , Abdulkerim ve SanchezKavgaya gitseniz mevcut kadrodan 3 kişi kimi çağırırdınız(BAY hariç) ?