Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'ın kalacağını aslında söylemiş Buchi.

Güzel haber.

Sene sonu aslanı top-5 kulübe satacağız EPL'de.

Yok öyle 25-30'a almak.

4. şampiyonluk ile havada omuzlarda gidecek.

Sirf İcardi kadroya girecek diye oturmus sistemden vazgecmek sacmalik olur.. Cift forvet oynayanlar Thuram - Lautaro , Alvarez- Sorloth gibi kombinasyonlar yapiyor ..
Bizim kadro buna uymaz 1 sene sakatlik gecirmis İcardi icin hele hic girilmez bu riske..Takimdaki rolunu kabul etmesi gerekir haa kolay maclarda ligde yine oynayalim cift forvet idare ederiz bir sekil.. Diger turlu kimi keseceksin abi Sane mi Yunus mu Baris mi Sara mı Lemina mi .. İcardi oynadigi an bu 5 adamin en az 2 si yedek oturmak zorunda

Adam arogdaki carlos gibi tutamıyorlar kafeste hoca izin verse lazio maçına bile çıkacaktı : D

Bilmiyorum ya, İcardi'yi 11'e atmak sorun gibi. Mevcut 4-3-3 ile ligde gol yemeden çok rahat maç çözüyoruz. Lemina-Lucas-Sara üçlüsü oturdu bence. Mevcut oyun şablonu değiştirmeden geliştirmek lazım
Bence o üçlü oturmadı reis.
Oraya bir tane orta saha özellikli ofansif fark yaratacak bir adam şart.
Diğer üç isminde ikisi oynar.

10 numara icin James McAtee dusunulebilirdi

İstediğiniz 3 transferi yapıp icardili 11 yapın ligi bitiren icardisiz 11den daha iyi skorlar alıp top oynamaz maalesef

Icardiyi ben de çok seviyorum ama realite bu yok 3412 falan bomboş muhabbet

Bu yönetim şaşırmış liste bildirimlerine kalmış şurda kaç gün hala çingene pazarlığı yapıyorlar. İndirsenize kaleci sağ bek stoper aloooooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru yorum icardi her türlü oynayacak kurtuluş yok hoca tüm planı buna göre yapmaya çalışıyor, benim merak ettiğim bir şey var diyelimki adam istediğimiz gibi dönmedi Allah korusun 1 2 tanede olumsuz sonuç aldık icardi kızağa çekilebilir mi bu durumda kafamda deli sorular.
Cekilir. Bile bile ayagina sikmaz herhalda

Haluk Yürekli bir komisyoncudur son kararım!!!!

Şerefsiz alenen ortamı ayarlıyor barışın gitmesi için!

Bir Galatasaraylı bunu yapmaz hele kasada para varken! Alenen komisyon alıyordur bu iş için! Yanıp tutuşuyor it! Kimbilir ne kadar cukkalayacak barış giderse!

Daha izlemem bu lavuğu

gif.gif

Dahada bitti artık gelecek topçudanda hayır gelmez

herşey cacık oldu ağustos bitti

son güne 1-2 kazma çakacaklar!!!!

Bir Galatasaraylı bunu yapmaz hele kasada para varken! Alenen komisyon alıyordur bu iş için! Yanıp tutuşuyor it! Kimbilir ne kadar cukkalayacak barış giderse!

Daha izlemem bu lavuğu
GS deki Türk topçulara karşı hep düşmanca tavır takınıyor HY zaten.

Daha izlemem bu lavuğu

Haluk'tan ziyade yanında ki Fenerli Seten büyük komisyoncu.

Diğer eleman ise tam bir kımıl zararlısı zaten.

Gökhan Dinç'i bu Seten'in maaşlısı olmak için sattığı gün benim için bitti.

Öncesinde de Yunus ve Kerem üzerinden yaptığı haberler ortada. Orada da ''baron'' abisi öyle üfürdü diye yapıyordu.

Rating vermemek lazım. Ben izlemiyorum şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt