Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kaleci işi cuesta sürecine dönmek üzere. Bu artık tescillendi, taraftar yangın yapmadan bizimkiler transfer yapmıyor. Transferin son haftası yangın yapsan saçma sapan adam alıp gelecekler, bu sebeple erkenden transfer yangını başlatmak daha hayırlı gibi

Bosa hayal kurmayalim. Ins donnada bir an evvel bir yere gider. Yoksa bunlar son ana kadar donna diye oyalayip berke merke alir

son derece bilimsel olarak hesapladım ve donnanın gsye gelme ihtimali %18,69

juve %33
inter%33
manu %14,31

%1 diğerleri (bayern,milan)

ilgilenen kulupleri baz alarak yaptım

Donnarumma gelirse Türk sayılır mı
benziyor
images

hemen türkiyede ki tüm dondurma firmalarını acil toplantıya çağırrrrr dursunnnn

kim daha çok verirse o sponsor olsun
@Savaş Barış Onur'um sponsor olur olmasına ama satışı yaparken bu giysi kombinasyonuyla yapıyo ve dondurma modelleri de bu şekilde olduğu için Tr'de pek satış yapamadı o da başka ülkelere açılmıştı reis yav :D
Family Guy Peter Griffin GIF - Family guy Peter griffin Ice cream -  Discover & Share GIFs

Petter Griffin-licious ice cream Sticker

"Rezerv alan ilan edildikten sonra bissürü bissürü işler" gibi bir transfer nöbeti

Gardi ağabeye inancımız tamdır büyük oyuncular gelecek dedi o büyük oyuncu Donnarumma.

daha önce de dedim bu yönetime 1 milyar euro transfer bütçesi ver bunlar yinede eksikleri tamamlayamaz ama bu bütçenin onda birini Erden başkana ver şuana kadar çoktan eksikleri tamamlamış eylülde fırsat transferlerini bekliyor olurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt