Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opsiyonum var demiş.

Zorunlu dememiş sanırım. Kesin gidiyor diyemeyiz ama Fransa'da piyasası olan bir oyuncu Frankowski.

Ben kalacağını düşünüyorum. Belki son düzlükte küçük bir pazarlık isterler.
Kağıt üzerinde öyle olduğu için kulüpten böyle de demişlerdir. Kiralık giden bir oyuncuya veda paylaşımı neden yapsın resmi hesap? Zaniolo, Köhn gibi kiralık giden oyunculara yaptılar mı mesela? Teşekkürler, bundan sonraki kariyerinde başarılar mesajı.

Bizimkiler 2002 kontenjanını kullanmak için veteran oyuncuların alınmasını bekliyor sanırım.

Günün sonunda +2 genç kontenjanindan bir ortasaha ve bir kanat forvet çözeriz diye düşünüyorum.

Oyuncuda veda paylaşımı yaptı. Daha önce kiraladığımız oyunculara böyle bir paylaşım yapmadık diye biliyorum. Bunları birleştirince yok diye düşünüyorum.

Ne bileyim o 1+1 açıklamasının üstüne bu açıklama. Madem temelli gitti opsiyon var demesi saçma. Şüphe duyulmayacak gibi değil.

Ne bileyim o 1+1 açıklamasının üstüne bu açıklama. Madem temelli gitti opsiyon var demesi saçma.
Veda mesajı da yayınladı Frankowski orada belki başka bir şey vardır yada kağıt üzerinde böyle olduğu için böyle de denmiştir bilemiyorum. Bu güne kadar kiralanan bir oyuncuya kulüp teşekkürler, bundan sonraki kariyerinde başarılar mesajı yayınladık mı? Her neyse yaşayıp göreceğiz.

Ne bileyim o 1+1 açıklamasının üstüne bu açıklama. Madem temelli gitti opsiyon var demesi saçma. Şüphe duyulmayacak gibi değil.

yauv hayatları yalan

osimhendede ocakda çıkış maddesi yok dediler

gerçekte varmış

1 sene sonra geri postalarlar frankowskiyi

+1 kiralama olayının yoksa hiçbir mantıklı açıklaması yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt