Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1716818700645.webp

Demek ki dogruymusum ve o gün bosa elestirmedim franky anlasmasini. 2ci seneyide kiralayacaklarda 3 senesinde zorunlu satis yürürlüge girsin. Ins. yanlis anlamisiztir ve yinede toptan zorunludur.

Millet ne güzel arial dışı fontlarla çıkıyor maça biz jelertin maç başı kadar harf sayı satın aldık diye onların erimesini bekliyoruz heralde allah kahretmiye sizi

Ben stok muhabbetini anlamıyorum. GS Store'da Arial fontlar var diye oyuncular yeni fontla çıkamıyor mu sahaya? "Satışlar düşük olur" endişesiyse e yine eski fontla yine düşük olur. Fontların değişeceğini bilen yine değişince alırım der zaten yani eğer Arial fontu olmaması bu kadar önemliyse. Sadece bu font muhabbetini hiç bilmeyen AMA sahadaki fontun değiştiğini fark edip store'daki hala eski diye storedan yapacağı alışverişi erteleyecek minik bir azınlık için mi yani bu mevzu?

Ederson, Donnaruma veya Diego Costa derken inşallah kaleci alamadan kalmayız. Stoperden sağ beke kadar fırsat transferi önümüze çıkabilir ama kaleci konusu gerçekten kritik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt