- 31 Ağustos 2021
- 70.044
- 50.126
- 3.843
Ugurcan bile 15 M eurodan asagi bitmeyecek orasi kesin. Niye ugurcan olsun o paralaraBeyler işin sonu nelson+yusuf+berkan+ 5 m= uğurcana gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcan bile 15 M eurodan asagi bitmeyecek orasi kesin. Niye ugurcan olsun o paralaraBeyler işin sonu nelson+yusuf+berkan+ 5 m= uğurcana gidiyor
Geçen sezon Tff haberleri yapmıştı bol bol bazıları doğru çıktı ama çalıştığı kurum ve kendisi transfer konusunda güvenilir değil.umut eken kimdir ya
Sommer kotu kaleci degil ama kisa vadeli kaleci.ederson inşallah olur ama şu süreç bize şunu gösteriyor
biz kaleci değişimine zerre hazır değilmişiz
Beyler işin sonu nelson+yusuf+berkan+ 5 m= uğurcana gidiyor
Kocaeli beraberlik golü attı sandım umut ekenleUmut Ekeeeeen
Her türlü saçma ya sahada o kepazeliği görmediğimiz her maç kârdır.Ben stok muhabbetini anlamıyorum. GS Store'da Arial fontlar var diye oyuncular yeni fontla çıkamıyor mu sahaya? "Satışlar düşük olur" endişesiyse e yine eski fontla yine düşük olur. Fontların değişeceğini bilen yine değişince alırım der zaten yani eğer Arial fontu olmaması bu kadar önemliyse. Sadece bu font muhabbetini hiç bilmeyen AMA sahadaki fontun değiştiğini fark edip store'daki hala eski diye storedan yapacağı alışverişi erteleyecek minik bir azınlık için mi yani bu mevzu?
Biz o zamanki biz değiliz artık kardeşYav Muslera geldiğinde dünya yıldızı mıydı? Neden sürekli çok maliyetli işler peşinde koşup duruyoruz?

çok yüksek perdeden girdik kaleci pazarına. baştan öyle bir isme yönelsek belki getirirdik ama bu noktadan sonra o dönüşü yapsak taraftardan zılgıtı yiyecek yönetim.Yav Muslera geldiğinde dünya yıldızı mıydı? Neden sürekli çok maliyetli işler peşinde koşup duruyoruz?
Ederson haberinin asıl kaynağı.