Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.789
- 20.951
- 2.233
Garnacho için 2 hafta önce Chelsea demiştim. Bir tane Chealseli duyumcudan görmüştüm 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yıldır üyeyim bu çagonun tutturduğu hiç bir bilgiye rastlamadım
6.5 cash değil bonusu da var.€40m'ye bırakacaklarını sanmıyorum, öyle olsa taliplerinden birine vermişlerdi o paraya
Ederson için konuşulan maaş da €6.5m, brüt dört sene yaklaşık €41m ediyor gerçi o da
Total maliyetleri arasında her türlü €10-20m fark olur bence, ama Costa'yı satabiliyorsun tabii dediğin gibi
Genel olarak maaşların vergisi olduğu hesaba katılmıyor işini diyorsan o da doğru, fakat kulüp de Osimhen'e €16m+ bağlamış vaziyette, o yüzden taraftarın sapıtması normal
Durum buysa Ederson gerçekten bu kadar istiyorsa ve City'den de ayrılmak istediğini bildirdiyse bu işin bu hafta bitmesi lazım. Sözleşmesinin bitmesine 1 sene de kalmışken Guardiola'da gitmek isteyene kal diyen biri değil City'de de bonservis konusunda 10 civarına iner diye düşünüyorum.
Diogo Costa'nın isteyeceği maaş da €3m olmaz ki. Herif neden Sallai'den bi tık fazlasına okey olsun, minimum 4.5'tan falan açar kapıyı6.5 cash değil bonusu da var.
Cazibe merkezi olsan çözersin o transferi, oyuncu da sana gelir.
Porto kendisi bilir valla Telles’e 40 istiyorlardı sonraki sene 15e sattılar. Son senesi kalan adam her zaman ağlatır.
Sözleşme uzatsalar x3 maaş vermeleri gerekecek, oyuncu uzatmaz.
Osi bir istisnaydı ve kotanı doldurdun. Bedelli ve Florya parası bir daha aynı anda gelirse öyle 100 m euro falan, o zama anca alırsın.
Ederson işi net 3-4 yıldan aşağı bir kontrat olmaz.Günün sonunda cl tecrübesiyle düsük bonservesiyle en uygun paket ederson olur. Tabiki maasi 6,5 m€ gecmiyorsa ve 2+1 gibi bi süreyle alabiliyorsak en mantikli transfer olur.
Olm Sallai referans olacaksa biz 2 seneye batarız, bu işin sonu yok.Diogo Costa'nın isteyeceği maaş da €3m olmaz ki. Herif neden Sallai'den bi tık fazlasına okey olsun, minimum 4.5'tan falan açar kapıyı
Porto 40'a satacak olsa çoktan satmıştı, dönem sonuna da yaklaşılmışken sanmıyom öyle bi şey yapcaklarını
Ayrıca herif kaptanları değil mi? Kolay kolay Porto'nun elini satışa zorlamaz bence. Sözleşmesini kısa bir süre uzatabilir büyük zam alırsa ama Porto'nun öyle bir para verecek durumu yok diye biliyorum. Yine de şimdi 40'a satmasalar seneye yine her türlü 30'a satarlar
2+1 isteEderson işi net 3-4 yıldan aşağı bir kontrat olmaz.
ama bencede düz 3 olur gibi.Cazibe merkezi olabilmek için de ilk icardi, osimhen, sane gibi yıldızları indirmen gerekiyor ilk etapta.6.5 cash değil bonusu da var.
Cazibe merkezi olsan çözersin o transferi, oyuncu da sana gelir.
Porto kendisi bilir valla Telles’e 40 istiyorlardı sonraki sene 15e sattılar. Son senesi kalan adam her zaman ağlatır.
Sözleşme uzatsalar x3 maaş vermeleri gerekecek, oyuncu uzatmaz.
Osi bir istisnaydı ve kotanı doldurdun. Bedelli ve Florya parası bir daha aynı anda gelirse öyle 100 m euro falan, o zama anca alırsın.
Daha yeni Petrovic'e verildi o para, veren illa ki çıkar. Mesela United direkt verir Onana'dan bi şekilde kurtulursa, Chelsea düşünür vs. vs.Olm Sallai referans olacaksa biz 2 seneye batarız, bu işin sonu yok.
Seneye 30 veren enayi belki çıkar ama kalecilere yüksek bons olayı bence biraz duraksadı son dönemde. Bir ara hype olmuştu Alisson Kepa falan.
Cazibe merkezi olmak oyuncuyla değil Avrupa başarısıyla olur.Cazibe merkezi olabilmek için de ilk icardi, osimhen, sane gibi yıldızları indirmen gerekiyor ilk etapta.
Ve bunlar ilk önce parayla cezbedilip getirilebiliyorlar, prestij sonra kazanılıyor.
Osimhenin sanenin oynadığı büyük ve saygın kulüb galatasaraya gelirim tabi diyorlar.
Güvercincilik literatüründe kuş çektirmek diye bir tabir vardır, milletin kuşunu çekebilmek için senin pahalı ve süslü kuşlara sahip olman gerek ve bu da ilk önce parayla oluyor.
Büyük kulüb olabilmek için ilk ateşleyici unsur süslü yıldızlara para harcamak ve gerisinin prestijin çözmesini beklemek ya da ummak.
O yüzden bu devinimi başlatabilmek için makul ölçülerde harcama yapmalıyız, yapmak zorundayız ki büyüyebilelim ve real gibi barça gibi bir cazibe merkezi olalım.
Abartıyorum öyle bir hale gelelim ki bizim klubte oynabilmek için üste para verecek kıvama gelsin millet.
Büyükler verir de ihtiyaç oluşması lazım, orta sıra EPL takımlarına gitmez diye varsayıyorum.Daha yeni Petrovic'e verildi o para, veren illa ki çıkar. Mesela United direkt verir Onana'dan bi şekilde kurtulursa, Chelsea düşünür vs. vs.