Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin zorluğun zaten ilk olmaya çalışmakta.. ligde avrupa takımı mı var, mantalite mi avrupada ki gibi, sahalar mı, yöneticiler mi, çok izlenen bir lig mi, finans üreten bir lig mi ki vs vs.. sen böyle bir oyunda ilk olmaya çalışıyorsun aradan bir marka ortaya çıkarmaya çalışıyorsun en zoru bu zaten.. avrupada 5 lig içinde yer alsan o topçular bu kadar yüksek paralar talep etmez buraya gelince para harici ne veriyorsun.. gençler gelsin gelsin de o işler sadece 1 faktör üzerinden değerlendirilemez.

Donnaruma kadar maliyeti vardır Costa 'nın. Yıllık daha az, bonservis ise daha fazladır. Bence Donnaruma gelir, Costa yine gelmez hatta fakat çok çok iyi olur yeni Muslera mız olur. Kafa çok rahat olur. Geliyorsa da işin finansal kısmı Barış'ın satışıyla mümkün olacak seviyededir. Kolpası bile heyecanlandırdı, Haluk sağolsun.

Yahu kasada 200 milyon euro var diye haberler yaptiriyordunuz... Transfer nerede? Kaleci, sag bek ve stoper olmazsa olmaz. Iki tane 2002 kontenjanini da defansif ve ofansif orta saha icin harcayin.
Gorunen o ki, eldeki oyunculari cikarmadan transfer yapmamiz cok zor.

Donnarumma asla indirim yapacak bi adam değil ha

Dünya Kupası da var, oynamamayı kolay kolay göze alamaz

Olmayacak iş değil yaw düşününce. Bonservissiz bile alırsın abartısız

Maaş olarak net €12m fln istediğini varsayıyom tabii. Tam ne kadar bilmiyom

"Galatasaray zaten büyük ama biz daha büyük yapacağız." Mauro Icardi.. adam bir şeyden bahsediyor takımın kurucularından biri gibi motto koyuyor ortaya.. avrupada maç kazanamaz haldeyiz uzun zamandır hem de acayip maç sonuçları da cabası.. sadece 1-2 maç efsaneye dönüştürülüp anlatılıyor oyun özelinde.. sonuç deyince onu boşver.

hemen herkes medya, yereldeki rakip taraftarları da dahil olmak üzere bizim için yerel ligde şampiyonluk avrupada en az 24 satın alınmış durumda.. eksiği çok büyük problemler ortaya çıkarır..

Cazibe merkezi olmak oyuncuyla değil Avrupa başarısıyla olur.

Benfica hiçbir zaman öyle adamlar almadı, sen onlarla benzer profile git onları tercih eder gelişecek topçu.

Dünyada bu profile giren iki üç kulüp oldu biri City diğeri PSG ve onlardaki paranın sonu yok, o sürekliliği sağlayamazsın.

Oyunculara gelişim noktası sunamadığın sürece Thuram Juventus’a, Fofana da Milan’a gider.

Osimhen 8 net maaşa okay olsaydı mesela sana gelmez Liverpool’a giderdi.
Pek tabi başarı da bir etken, hatta büyük bir etken ama başarıya da iyi futbolcularla iyi futbol oynayarak ulaşılıyor.

Ben öyle Benfica gibi oyuncu yetiştiren, ya da oyuncunun seni tecrübe kazanacağı bir ara basamak görmesi ve bunun sonucunda sana gelmesi gibi şeyleri galatasaraya yakıştıramıyorum. Galatasaray sıçrama tahtası değil nihai hedef olmalı benim gönlümde ve fikrimde. Tabi biraz da duygusal yaklaşıyoruz neticede.

City ve psg de para bol olabilir, ama bir kitleye sahip değiller, bizim gibi suni olmayan koca bir taraftar yığını yok arkalarında. Sürdürülebilirliğimizin güvencesi sadece ekonomik değil aynı zamanda sosyolojik. Bizim hem nitel hem nicel bağlamda muazzam bir insan gücümüz var, sonradan peydah olmuş kulüplerle farkımız burda.

İnsanlar pür mekanik, pür rasyonel varlıklar değil, osimhenin 8'e liverpoola gideceğini hala düşünmüyorum. Tamam devasa bir maaş teklif ettik ama bizi sevdiği ve burda olmak istediği de hüsnü kuruntumuz değil.

İnsan kafası eser birinden nefret eder birini çok sever, kararlarında duygularına hakim olamaz, çok da 'akilane' kararlar veremeyebilir. Hatta hiç sebepsiz öyle değil böyle karar verebilir. O yüzden ne kendimizi ne insani hasletleri küçük görmeyelim. İnsan yalnızca paraya, ya da maddi oyuncaklara bağlı bir hayat sürmez, sürmemeli. Günümüz sufli değer yargılarının dışına çıkabilen hala değişik ruhlar var aramızda.

Finansal borç artmış gözüküyor 1 milyar falan, neye göre arttı anlamak lazım şu an finansal borç tamamen kapandıysa saçma geldi
İlişkili taraflara 8.1 milyar TL ticari borç olmuş mesela bu sanırım dernek- AŞ arası Mayıs ayında yapılan koltuk devri kap açıklaması vardı o çünkü önceki senede hiç yokmuş. Yükümlülüğü bu da ciddi arttırmış ama bir cep diğer cep muhabbeti o sanırım.

Cazibe merkezi olabilmek için de ilk icardi, osimhen, sane gibi yıldızları indirmen gerekiyor ilk etapta.

Ve bunlar ilk önce parayla cezbedilip getirilebiliyorlar, prestij sonra kazanılıyor.

Osimhenin sanenin oynadığı büyük ve saygın kulüb galatasaraya gelirim tabi diyorlar.

Güvercincilik literatüründe kuş çektirmek diye bir tabir vardır, milletin kuşunu çekebilmek için senin pahalı ve süslü kuşlara sahip olman gerek ve bu da ilk önce parayla oluyor.

Büyük kulüb olabilmek için ilk ateşleyici unsur süslü yıldızlara para harcamak ve gerisini prestijin çözmesini beklemek ya da ummak.

O yüzden bu devinimi başlatabilmek için makul ölçülerde harcama yapmalıyız, yapmak zorundayız ki büyüyebilelim ve real gibi barça gibi bir cazibe merkezi olalım.

Abartıyorum öyle bir hale gelelim ki bizim klubte oynabilmek için üste para verecek kıvama gelsin millet.
Internet hayatimda ilk kez guvercincilikten ornek gordum. Cok yasa sen.

Pek tabi başarı da bir etken, hatta büyük bir etken ama başarıya da iyi futbolcularla iyi futbol oynayarak ulaşılıyor.

Ben öyle Benfica gibi oyuncu yetiştiren, ya da oyuncunun seni tecrübe kazanacağı bir ara basamak görmesi ve bunun sonucunda sana gelmesi gibi şeyleri galatasaraya yakıştıramıyorum. Galatasaray sıçrama tahtası değil nihai hedef olmalı benim gönlümde ve fikrimde. Tabi biraz da duygusal yaklaşıyoruz neticede.

City ve psg de para bol olabilir, ama bir kitleye sahip değiller, bizim gibi suni olmayan koca bir taraftar yığını yok arkalarında. Sürdürülebilirliğimizin güvencesi sadece ekonomik değil aynı zamanda sosyolojik. Bizim hem nitel hem nicel bağlamda muazzam bir insan gücümüz var, sonradan peydah olmuş kulüplerle farkımız burda.

İnsanlar pür mekanik, pür rasyonel varlıklar değil, osimhenin 8'e liverpoola gideceğini hala düşünmüyorum. Tamam devasa bir maaş teklif ettik ama bizi sevdiği ve burda olmak istediği de hüsnü kuruntumuz değil.

İnsan kafası eser birinden nefret eder birini çok sever, kararlarında duygularına hakim olamaz, çok da 'akilane' kararlar veremeyebilir. Hatta hiç sebepsiz öyle değil böyle karar verebilir. O yüzden ne kendimizi ne insani hasletleri küçük görmeyelim. İnsan yalnızca paraya, ya da maddi oyuncaklara bağlı bir hayat sürmez, sürmemeli. Günümüz sufli değer yargılarının dışına çıkabilen hala değişik ruhlar var aramızda.
Nihai hedef olmak bunun daha sonraki aşaması ve çok daha zor.

Bir oyuncunun tepe noktası olman için Avrupa’da çeyrek yarı final görmen lazım o da çok zor.

Ekonomi olarak en basiti EPL kulüpleri ile bile kapışman zor ee tek yol başarıyla büyümek kalıyor bu noktada.

Abi takıma şöyle gol atacak bir adam istiyorum ya. Kalmadı modern futbolda. Golü atan da hagi değil Hakan Ünsal. Sol bek bu adam orjinalde.

Porto'da sağ bek Alberto Costa ve Borja Sainz asist yapmışlar, Alberto Costa'yı yazmıştık 2003lü harika sağ bek Juve'den çektiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt