Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu kasada 200 milyon euro var diye haberler yaptiriyordunuz... Transfer nerede? Kaleci, sag bek ve stoper olmazsa olmaz. Iki tane 2002 kontenjanini da defansif ve ofansif orta saha icin harcayin.
Gorunen o ki, eldeki oyunculari cikarmadan transfer yapmamiz cok zor.
Kasada var demedik. Kafada var dedik. Kafamızda kuruyoruz o günleri.

Zorunlu olacağını sanmıyorum Nelsson'da. Köhn, Cuesta, Jelert'i falan satalım da Nelsson'da yapacak bir şey yok gibi.
10m€ degeri var ve kalite olarak digerlerden kötü degil. Illa bi alici bulunur. Olmuyorsa 4-5 e satacan. Cünkü bi sene git gel yaparsa hic satamasin bidaha.

PL'e gider diyoruz da, en az 10 milyon net maas ister. Bu 18 milyon euro falan brute gelmez mi? PL'de kim aliyor o kadar maas? Ayrica PSG PL takimlari isterse oyle bonserviste cok bir indirime de gitmez bence.

Edit: Mesaji yazdiktan sonra ufak bir arastirma yaptim. O sekil maas alan birkac oyuncu var, Haaland (ayri bir seviye), Van Dijk, Salah ve Casemiro. Bunlari gordukten sonra PL'e gitmesine kesin gozuyle bakiyorum. Manchester United Casemiro'ya o parayi odedikten sonra, Donnarumma bedava gelir.

Osi
Barış-İlkay-Leroy
Mario-Lucas
Eren-Transfer-Davi-Transfer
Ederson

Şimdi, Yunus bence de 11 olmalı, ama Sane, Yunus gibi çilingir rolünü alabilir ancak Barış'ın fiziksel gücü kimsede yok. Sane de o maaşla yedek kalmaz sanıyorum.
Sara'da kesinlikle 11 oyuncusu, ancak İlkay yedek kalmak için gelmeyecektir.
İcardi yedekten girme rolünü kabul ettirilmeli ama nasıl olacak zamanla anlayacağız
Abdülkerim artık ana planda olmayacak, bu da önemli değişim.

Yunus-Abdülkerim-Sallai-Berkan-Sara-Günay-İsmael ve daha Zani var.

Şu yedek kalitesi ve 11 kalitesi gerçekten çok top seviye olur ancak deve dişi gibi bir kadro, yönetmek acayip zor olabilir.

Üçlü bir oyunda olabilir, ama üçlü sisteme uymayan oyuncular da var. En son celsede nasıl şekillenecek kadro merak ediyorum.

Osi
Barış-İlkay-Leroy
Mario-Lucas
Eren-Transfer-Davi-Transfer
Ederson

Şimdi, Yunus bence de 11 olmalı, ama Sane, Yunus gibi çilingir rolünü alabilir ancak Barış'ın fiziksel gücü kimsede yok. Sane de o maaşla yedek kalmaz sanıyorum.
Sara'da kesinlikle 11 oyuncusu, ancak İlkay yedek kalmak için gelmeyecektir.
İcardi yedekten girme rolünü kabul ettirilmeli ama nasıl olacak zamanla anlayacağız
Abdülkerim artık ana planda olmayacak, bu da önemli değişim.

Yunus-Abdülkerim-Sallai-Berkan-Sara-Günay belki Zaniolo.

Şu yedek kalitesi ve 11 kalitesi gerçekten çok top seviye olur ancak deve dişi gibi bir 18, yönetmek acayip zor olabilir.

Üçlü bir oyunda olabilir, ama üçlü sisteme uymayan oyuncular da var. En son celsede nasıl şekillenecek kadro merak ediyorum.

Kaleci-sağ bek-stoper-6/8 no rotasyonu-İlkay

Bu 5 ismi istiyoruz ya... Bence bunların ikisi ya hiç gelmeyecek ya da kimseyi (veya hadi büyük çoğunluğu) tatmin etmeyen isimler olacak...

Umarım yanılırım ama olacak bu...

Kaleci-sağ bek-stoper-6/8 no rotasyonu-İlkay

Bu 5 ismi istiyoruz ya... Bence bunların ikisi ya hiç gelmeyecek ya da kimseyi (veya hadi büyük çoğunluğu) tatmin etmeyen isimler olacak...

Umarım yanılırım ama olacak bu...
Suan kısa vadede kaleci, sol stoper ve sağ bek çözümü önemli. İlkay vs görüldüğü üzere biraz lüks kalıyor kadroya

Costa ikna olursa çok iyi olur da olur mu ki. Ederson da bence kötü olmaz ama
Costa aldığın zaman Muslera gibi uzun süre oraya tekrar bonservis ödeme durumu olmama ihtimali var. Bonservis ödendiği zaman sadece kdv ödeniyordu galiba. Maaşlarda daha fazla vergi.
Costa vergi ile 57m
Ederson vergi ile 57.5m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt