Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Total maliyet acisindan tabii maasi dusuk iyi profil daha iyi tranafer olur.

Benim gordugum bizim bonservis butcemiz belli ve 2 + 1 firsat hamlesi icin dusuk bonservis kasiyoruz.

Costa, lammens, tzolakis , olmayan petrovic. Bunlar iyi profiller- satadabilecegin profiller ve maasini sisirmiyor. Ama bunlari alacak bonservis cikmiyor demekki.

Dun takildigim detay haluk benim bildigim teklif 20ler falan dedi ,orada sasirdim mesela- 20 M bonservis butcesiyle bitirirsin en az 2 3 genc kaleciyi. Bir nane var orda.

Istedigin anda edersonu indirirsin kaleci butcen oyleyse.total maliyet denk geliyor olabilir ama oburlerini ya ikna edemiyorsun ya da bonservisin yetmiyor gibi durum ozetliyor bana.
anlamak okadar zor olmasa gerek?
40m piyasa degeri olan kaleciyi kesin verirler 5 taksitli 20milyona🤦‍♂️

Kavukcu birseyler sık da sesleri kesilsin haberi bu

#YaKaleciYaİstifa
Scared On Fire GIF by SpongeBob SquarePants

Aynen, zaten Fener bu taktigi uyguluyor cunku yillardir basarilari yok, o yuzden parayla kandirmaya calisiyorlar.

O yuzden bazen uyeler yazinca elestiriyorum, bizim de onlar gibi veya Arap alternatifi gibi gozukmememiz lazim. Oyuncu mesela Arabistan'a gitmek istemeyebilir, iyi para der ama iste ailesinden uzak , Avrupa futbolu yok falan filan ama aklinda "iste Istanbul olsa iyi, yilda 5-6 milyon euro veriyorlar, bogaz manzalari ev, en kotu 2 saatte Milano'ya variyorsun ucakla. "

Bu sekilde buyuk kulup olamazsin Avrupa'da. Sen 1 milyon euro maas alan oyuncuyu istediginde, o futbolcu senin sportif basari projesiyle max 2 milyon euro'ya ikna olabilmeli, orada 400-500 bin euro alan cocuk senden 1-1.5 milyon euro alinca ikna olacak. Senden mesela 3 milyon euro isteme cesaretinde bulunmayacak. Tabi oncelikle bunun icin Avrupa'da istikrarli bir sekilde bir basari yakalamamiz lazim. Her sene CL'de olmak yeterli degil, en azindan her sene gruplardan ciktigini da gostermen lazim.

Osimhen zaten bir istisna, ona verilen para bir daha Turk futbolunda gorulur mu emin degilim.

Costa'yi gectigimiz sezonun sonlarina dogru City ile adi gecmisti sanirim ama olmadi. Baska talibi oldu mu bilmiyorum.

Zurnanın zırt dediği yer net olarak Avrupa, oralarda daha fazla görülmek marka değerimizin Avrupada artması demek. Avrupada başarı gelmedikçe Arap takımlarının alternatifi olarak görülmeye devam edeceğiz. Bu yıl ciddi bir kırılma noktası 3 ya da maksimum 4 nokta atış transfere ihtiyaç var, gerisi hocaya kalıyor.
Costa konusuna gelirsek şimdi alırsak zaten dünya kupasından sonra tutması daha da zorlaşacak ama her halükarda potansiyel bir kar olarak bağırıyor.

kalecinin
United istemiyor
Chelsea istemiyor
City belli olmaz ama daha yeni Trafford aldılar, herhalde istemezler
Liverpool, Arsenal, Tottenham bunlara lazım değil

Inter Juventus ve Galatasaray dışında bir yer kalmayacak gibi Donnarumma'ya

Gel bi sene takıl koçum tadına bak. Seneye yazın verirsin kararını

OLACAK OLACAK

Laporte zaten Bilbao ile anlasti. O da parami verin gideyim diyor. Buraya gelmeyecek yani.

ya arkadaş

oblaklar
donnarummalar
alissınlar
edersonlardan sonra

bu portekizli hobbit kovacan içime hiç sinmiyor!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt