- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
kime ne vaatler verildiyse artık yönetim uğurcan almak için garip işler yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Kuzu @Hakan MotzBu almancilarin senelik izinleri nezaman bitiyor ,suriyeliler gibi zapt ettiler ülkeyi görgüsüz sığırlar
Maddison sakatlanınca mecbur birini oraya alacaklar.iyi transfer valla tamda ihtiyacı olan adam .
Yerlisi de zaten bir Japon inceliğinde !Bu almancilarin senelik izinleri nezaman bitiyor ,suriyeliler gibi zapt ettiler ülkeyi görgüsüz sığırlar
Dostum neden futbolDonnaya parayı bayılıp 3 lü defans kurgusuna geçelim
Arda sağ stoper devamke
Yapacaksa hata o cocuk yapsın
Jacop la abdül de sol stoper olurlar
Merkez baklava 4 lü
Yunus 8 gibi aslında

Neyi var yaprakDostum neden futbol![]()
Son zamanlarda Hatipçi muhabirler yine Gardi'yi kötülemeye başladılar.Kaleci işinde gardi oldugu icin kaliteli bir adam geleceği kesin ,o yüzden biz defans ortasahayi dusunmeliyiz
Fenerli zaten şaşırmamak lazım ismini bile Selçuk yula'dan alacak kadar hemde.Kocaeli'nin başında bizim 30 yaşında futbolu bırakan Selçuk var değil mi?
hımmm
Adı verilirken iradesi olmadığı için bir şey diyemem ama Türk futbol tarihini değiştiren efsanemiz ya :red:Fenerli zaten şaşırmamak lazım ismini bile Selçuk yula'dan alacak kadar hemde.