Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
10 milyon yorum olunca FIFA otomatik olarak BJK'ye transfer edecekmiş.Jadon Sancho’nun son Instagram gönderisinde “Come to Beşiktaş” yorum sayısı 5 milyonu aştı.
Çıldırmış bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 milyon yorum olunca FIFA otomatik olarak BJK'ye transfer edecekmiş.Jadon Sancho’nun son Instagram gönderisinde “Come to Beşiktaş” yorum sayısı 5 milyonu aştı.
Çıldırmış bunlar
Jadon Sancho’nun son Instagram gönderisinde “Come to Beşiktaş” yorum sayısı 5 milyonu aştı.
Çıldırmış bunlar
Günay'ın yaşı da düşünüldüğün bence uygun maliyete alınmalı belki takasta olabilir ama ADS'de kalıp oynamaya devam etmeli.ÖZEL | Galatasaray'a Adana Demirspor'un 16 yaşındaki kalecisi Deniz Dönmezer önerildi.• Sarı-Kırmızılılar, Deniz'in potansiyelinden dolayı transfere sıcak bakıyor.(Birinci kaleci transferinden bağımsız)
Salim Manav
ben de ilk 11 icin düsünmüstüm zaten
Hemen gevşeme olum here we go mu geldiEvet teşekkürler

GelecekHemen gevşeme olum here we go mu geldi![]()

Ben hala bitmiş diyemiyorum kucaktaki adamı bile kaptırabilirler bunlar.Ederson kucağımıza düştü. Bu kadar beceriksiz olup bu kadar ballı olmayı nasil başarıyorlar inanılmaz.
He alırlar kupayiİfb bugün elenirse uefa playoffu oynayacak dimi
Konferansa düşmemeliler
Donnaruma öyle bir kaleci ki ayaklarının iyi olmaması çok da dert değil bugün Courtois ve Donnaruma 'yı Dünya üzerinde istemeyecek herhangi bir takım olabilir mi?Edersonla baska donnarummayla baska futbol oynarsin abiğğg. O sırada bu tayfanin taptigi keltoşdiola edersonu gönderip donnarummayi aliyor.
Inşallah :d Sosyal medyada ne oldu bu arada 5 milyon yorum işini mi diyorsunGelecek![]()