Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edersonun ayaklar dünyanın en iyisi kaleciği de Musleranın 1 tık altı. Oyun sistemimize en uygun kaleci. Darısı stoper, sağ bek ve orta sahaya
Ben buna çok katılmıyorum işin açıkçası, Muslera hiçbir zaman Ederson seviyesine çıkamadı bana kalırsa. Şimdi biz kıyası yaparken Süper Lig'de oynayan Muslera vs Premier Lig'de oynayan Ederson 'u karşılaştırıyoruz ama Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Ederson vs Muslera karşılaştırması yaptığımızda aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum kalecilik olarak

Tabii bambaşka tarzlarda 2 kaleci ne kadar kıyas yapılır onu da bilmiyorum...

pavard takıma 1 şey katmaz.. uzak durulması lazım..
Bence de

Bek oynamaktan çok uzak Pavard, hele ki Okan Hocanın istediği bek profiliyle tamamen ters. Stoper için düşünülüyorsa da ne Davinson ne Pavard sol stoper oynayamıyor. Şeyin ayrımını güzel yapabilmek lazım bizim sağ bekte atletizm ve fizik kalitesiyle öne çıkan bir sağ bek ile adam akıllı bir sol stoperi ayrı ayrı transfer etmemiz gerekiyor bana kalırsa

City, paraya ihtiyacın mı var kardeşim yaz veresiye
Seeneye öderiz.

1755023724761.webp

fernandoyu 5 milyona almadık mı aynı takımdan?

Eboueyi 3e falan almadık mı torreirayı 6ya ya da

2. Ya da 3. Kaleci pozisyonuna düşmüş kalecilerini de pek tabi bitirebiliriz bu paralara
15 yıl önceydi o

Piyasa, Dünya değişti

Kargalar bile transfer yapıyor nerede kaldı bu transferler ? Bu senede Avrupa’da Apo ile Kaan izlemek istemiyorum yav

Alakası yok torreira daha 3 yaz önceydi
Yav piyasadan haberin hiç yok mu?

3 aydır burada ne yazılıyor?

20 milyon Euro altında bir kaleci yok kaç kere hoca bile ekranda açıkladı bunu. Kac sene önce aldığın oyuncunun bir referansı yok şuan sen Ederson'u bugün 10 milyona alabilirsin öp başına koy.

Pahalı bulursan yönetimden Berke hamlesi istemelisin yani o zaman Yıldız kaleci transferi beklemesin kimse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt